''Terörün her türlüsünü lanetliyorum''

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ''Terörün her türlüsünü lanetliyorum''
A
a

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un Teknik Direktörü Alpay Özalan, "15 Temmuz sürecinde tek yumruk olduğumuzu gösterdiğimiz gibi terör konusundaki birliğimizi de herkes görecek." dedi.

Sütiş Eskişehir

Özalan, yaptığı açıklamada, terör örgütlerinin kahpece, alçakça saldırılarına devam ettiğini belirterek, terörün her türlüsünü lanetlediklerini vurguladı.

Terör örgütlerinin masum insanlara, askere, polise karşı hiç acımadan, Allah korkusu olmadan haince planlarını gerçekleştirdiğini anlatan Özalan, şöyle konuştu:

"Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ülkemize başsağlığı diliyorum. Yaralı arkadaşlarımıza, kardeşlerimize ve büyüklerimize acil şifalar diliyorum. Bu eylemlerin bir an önce sona ermesini istiyorum. Bu ülkenin birliğini ve bütünlüğünü hiçbir şey bozamaz. Tek yumruk bir millet olduğumuzu dünya çok iyi gördü. İçerideki hainler ve alçaklar da görecek. Devletimiz terör konusunda hassasiyetle çalışıyor. Bu ülkenin refahı, huzuru, kardeşliğinin bozulmaması için her türlü mücadeleyi veren devletimizin yanında olmalıyız. Maçlardan sonra bize maçla ilgili görüşlerimiz soruluyor. Şehitlerin acısını yaşarken kazandığımız maçtan sonra sevinmek istemiyoruz. 15 Temmuz sürecinde tek yumruk olduğumuzu gösterdiğimiz gibi terör konusundaki birliğimizi de herkes görecek."

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilal 16 Temmuz 2017 19:22

iyi yalakaymış bravo valla..

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi