'BURADA ŞAMPİYON OLACAĞIZ'

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 'BURADA ŞAMPİYON OLACAĞIZ'
A
a

Halil Ünal ve Alpay Özalan bu stadyumda şampiyonluk yaşayacaklarını söylediler...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un yeni Teknik Direktörü Alpay Özalan tesislerde yapılan imza töreninden sonra ayağının tozuyla başkan Halil Ünal ile birlikte Es Es’in yeni futbol mabedini ziyaret etti. Ünal ve Özalan bu stadyumda şampiyonluk yaşayacaklarını söyledi.

Stattan oldukça etkilendi
Çiçeği burnunda Teknik Direktör Alpay Özalan soluğu yeni stadyumda aldı. Başkan Halil Ünal, Sportif Direktör İzzet Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Birsen, Erdal Şahbaz, Özgür Fetih Demirdaş ve Kaan Ay’ında bulunduğu stat ziyaretinde henüz stadın eksiklerinin bulunmasına rağmen oldukça etkilendiği görüldü. Tribünleri, locaları ve sosyal birimleri ayrı ayrı gezen Alpay Özalan’ın mutluluğu yüzünden okunuyordu.

“Şampiyonluk yaşamak istiyorum”
Burada ES TV’ye konuşan Özalan, “Böyle modern bir stadı futbolumuza kazandıran devlet büyüklerime teşekkür etmek istiyorum.  Böyle güzel statları en çok İngiltere’de gördüm. Benim oynadığım zamanlarda böyle statlar yoktu. En büyük hayalim bu statta Eskişehirspor’la şampiyonluk yaşamak. İnşallah o güzel günleri birlikte göreceğiz. Çünkü Eskişehirspor en kısa zamanda layık olduğu yere dönmelidir”  dedi.
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi