#GitmeKalBuŞehirde

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç #GitmeKalBuŞehirde
A
a

Eskişehirspor’dan ayrılacağı gündeme gelen Semih Şentürk için taraftarlar sosyal medyadan kampanya başlattı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
#GitmeKalBuŞehirde hashtagiyle Semih’e destek veren taraftarlar golcü futbolcunun kalmasını istiyor.

Değişikliğe üzülmüştü
TFF 1. Lig’in 15’inci haftasında Denizlispor karşılaşmasında Teknik Direktör Alpay Özalan tarafından 43’üncü dakikada oyundan alınan Semih Şentürk bu değişiklik sonrası oldukça üzülmüştü. Hem Özalan hem de Semih sorunun olmadığını ve problemin çözüldüğünü söylemişti.

Kampanya başlattılar
Ancak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile oynanan maçın 90’ncı dakikasında oyuna giren Semih’in bu maçtan sonra takımdan ayrılma kararı aldığı gündeme geldi. Es Es taraftarı da twitter’dan bir kampanya başlatarak, #GitmeKalbuŞehirde hashtagiyle Semih’in Eskişehir’den ayrılmasına karşı çıktı.

“Yarı yolda bırakma”
Taraftarlar twitter’dan Semih’e, “Bu şehir kimin ne olduğunu bilir. Bu taraftar istediğini gönderir, istediğini kral yapar. Sen kralsın!, Vazgeçmek için çok erken..., bu efsane taraftarı yarı yolda bırakma” ifadelerine yer vererek golcü futbolcunun kalmasını istiyor. Başkan Halil Ünal’ın bu krizi çözmesi bekleniyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali 28 Aralık 2016 12:33

Semih gitmek istiyorsa gönderin abicim.ama bir tavsiyem var Alpay ı da gönderin sağlam bir tecrübeli bu ligi tanıyan bir hoca getirin..kalpar boşsa getirin bide Bülent uygun da olabilir

0 2 Cevap Yaz
ali 26 Aralık 2016 15:37

denizlispor maçında 42. dakikada oyundan alındıktan sonra koşa koşa soyunma odasına giden oyuncudan bu takıma hiç bir fayda gelmez...3 dakika daha maçı izleyecek o ruhu, heyecanı hissetmiyorsan en az benim kadar ilk yarı sonucunu merak etmiyorsan yolun açık olsun...buradan yönetimede sesleniyorum..eskişehirspor ruhunu taşımayan oyuncu istemiyoruz...burası başka takım değil eskişehirspor.

2 7 Cevap Yaz
ahmet keskin 26 Aralık 2016 14:55

Dere ğeçerken at değiştirilmez. Bunu herkes bilmeli. Gidene güle güle gelene hoşgeldin. ESES ten büyüğü yoktur.

2 7 Cevap Yaz
hasan ali 26 Aralık 2016 12:08

semih şentürkten hicbirşey olmaz adamda bir gariplik var oynamaktan cok yatmaya alışmış eskişehirede faydalı olmaz oynadıgı maclara bakın göztepe macında penaltıyı atmadı arkasından cıkan olaylarda eses hükmen kaybetti en son maca bakın 90 girdi 91 faul yaptılar diye oynıyan takımı durdurdu duraklamada 6 dakika mac uzadı sayesinde son dakikada gol yiyiyorduk sagolsun boffin cıkardı yolu acık olsun bırakın gitsin ...böylesi eses daha hayırlı olacak ...

2 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi