Ahmet Ataç 15 02 2024

1 AĞUSTOS'TA TESLİM ALACAĞIZ

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 1 AĞUSTOS'TA TESLİM ALACAĞIZ
A
a

Stattan ve Esstore’den sorumlu Asbaşkan Özgür Fetih Demirdaş yeni stadyum ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Demirdaş, 1 Ağustos tarihinde stadyumu teslim alacaklarını söyledi.

Sütiş Eskişehir
Yüklenici firma taahhüt etti
ES TV’ye konuşan Demirdaş “Stadın bitmesini bizde taraftarlar kadar heyecanla bekliyoruz. Yüklenici firma 1 Ağustos’ta stadyumu teslim edeceğini söyledi. İnşallah cumartesi günü(bugün) de çimleri sermeye başlıyoruz,  gördüğünüz gibi koltuklar takılmaya başlandı.  Bildiğiniz gibi 4 maçlık bir cezamız var. Bu sürede seyirci zaten olmayacak çimler yetişmezse, olgunlaşmazsa 2 ya da 4 maç eski statta oynayıp, çimler tam olgunlaştıktan sonra buraya geliriz” dedi.

Kombine açıklaması
Kombine biletler ve locaların satışları hakkında açıklama yapan Demirdaş şunları söyledi; “Bu konuda eski yönetimden kaynaklanan bazı sıkıntılarımız var.  Buranın bütün bilet, loca ve kombine satışlarını, reklamı, kafeteryasının satış hakkı başka bir firmaya verilmiş. Biz bunu nasıl bozarız ya da lehimize nasıl gelişir bunların görüşmelerini yapıyoruz.  Biz bu sene şampiyon olmak istiyorsak 35 bin kişinin burayı doldurması lazım. Bize düşen iyi transferler yapmak. Bunun içinde yoğun bir şekilde çalışıyoruz.”
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi