10 yıllık evlilik tek celsede bitti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 10 yıllık evlilik tek celsede bitti
A
a

Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan boşandı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
2013 yılından beri boşanacakları konuşulan Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin çifti tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.

Çiftin boşanmasında Yılmaz Erdoğan'ın geçtiğimiz yıl İstanbul'dan taşınıp Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bir köy hayatı kurması büyük rol oynuyor. İstanbul'daki evinde oğluyla tek başına kalan Belçim Bilgin de hatırlanacağı üzere FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Kördüğüm' dizisinden ani bir kararla ayrılmış ve oğluyla Londra'da yeni bir hayat kurmuştu. Erdoğan, oğlu Rodin ve Bilgin'i de Londra'da sık sık ziyaret edecek.

Son zamanlarda da boşanma haberleriyle sık sık gündeme gelen çiftin evleri ayırmasından sonra evliliklerini de bitirdiği konuşuluyor.Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberine göre çift, bu kararı şimdilik herkesten saklıyor. 10 yıllık evliliklerini dostça bitirme kararı alan Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan çiftinin aralarında anlaştığı öğrenildi.

10 Ağustos 2006 yılında evlenen çift, 24 Aralık 2009'da da oğulları Rodin'i kucaklarına almıştı.

Belçim Bilgin, en son Ocak ayında verdiği bir röportajda, boşanma dedikodularıyla ilgili olarak 'Bu dedikodulardan artık bıktım. Biz birbirini çok seven ve aralarında oldukça sağlam bir bağ olan bir çiftiz' diye cevap vermişti. Haziran ayında da çift, oğulları Rodin ile birlikte bir AVM'de basına poz vermiş ve bu da 'boşanma dedikodularına fotoğraflı cevap' olarak yorumlanmıştı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi