12’de sıfır

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 12’de sıfır
A
a
Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor dün sahasında konuk ettiği ve 3-0 yenildiği Denizlispor karşısında tam 12 pozisyona girdi. Bir türlü topu filelerle buluşturamayan Kırmızı Şimşekler sahasında ağır bir yenilgi aldı.
 
Mutlak gol pozisyonu
Maçın genelinde oyuna hükmeden Eskişehirspor ancak bu başarısını golle süsleyemedi. Maçın ilk yarısının 37’nci dakikasında Ofoedu’nun ortasında topu bekletmeyen kaleye yollayan Erkan’a direk izin vermedi. 43’üncü dakikada ise maçın en net pozisyonunda Erkan Zengin sağ kanattan yerden gelen ortada topu kale çizgisinin içerisinden geçiremedi.
 
Cömertçe harcadı
İkinci yarıda ise Es Es tam 10 net pozisyondan yararlanamadı. 55’de ceza sahası içinde topla buluşan Ofoedu müsait pozisyonda topu kaleciye nişanladı. 66’da Erkan’ın kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Hakan meşin yuvarlığı kaleye yolladı ancak kaleci son anda topu çizgiden çıkardı.
 
Olmayınca olmuyor
Ardı ardına ataklar yakalayan Es Es 70’inci dakikada Erkan’ın ceza sahası içinde sağ çaprazdan vurduğu şutu kaleci son anda kurtardı ve golü bulamadı. 76’da Erkan’ın sağ kanattan yolladığı ortayı arka direkte müsait pozisyonda Ofoeudu dışarıya yolladı. 79’da Erkan sağ çaprazdan vurduğu şut kalecide kaldı.
 
Ne yapsak olmadı
84’üncü dakikada ise Ofoedu topu ceza sahası içinde müsait pozisyonda bulunan Bruno’ya aktardı. Ancak Brezilyalı oyuncu meşin yuvarlığı farklı bir şekilde dışarıya yolladı. 90’ıncı dakikada kalesinde 3’üncü golü kalesinde gören Eskişehirspor maçın son dakikasına kadar gol aradı. 90+2’de Erkan ceza sahası dışından kaleye yolladığı topu kaleciye nişanladı.
70: 70’inci dakikada Erkan’ın ceza sahası içinde vurduğu şutu kaleci son anda kurtardı ve top dışarı çıktı.
76: Erkan’ın sağ kanattan yolladığı topa Hürriyet ve Ofoedu birlikte yükseldi. Ofoedu’nun kafayla yolladığı top yan filelerle buluştu.
84: 84’üncü dakikada ise Ofoedu topu ceza sahası içinde müsait pozisyonda bulunan Bruno’ya aktardı. Brezilyalı oyuncu meşin yuvarlığı farklı bir şekilde dışarıya yolladı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi