2016’nın son selfiesi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 2016’nın son selfiesi
A
a

Antalya’da kampını sürdüren Eskişehirspor’da 2016 yılının son selfiesini Teknik Direktör Alpay Özalan talebeleriyle birlikte yaptı.

Sütiş Eskişehir
Es Es’in twitter hesabından bir paylaşım yapan Özalan, “2017 yılının Eskişehirspor'a Şampiyonluk getirmesi dileğiyle” ifadelerine yer verdi. Bu paylaşım taraftarlar tarafından büyük beğeni topladı.

İlk rakip Gaziantepspor
Antalya’nın Belek ilçesinde sezonun ikinci yarısı hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor ilk hazırlık maçını Gaziantepspor ile yapacak. Şimşekler ayrıca Giresunspor ve Bursaspor ile de hazırlık maçı için görüşme halinde.
 
Şimşekleri hırs bastı
Ligin ilk yarısını üçüncü sırada bitiren ve sezonun ikinci yarısına umutla giren Eskişehirspor hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Antalya’nın Belek ilçesinde çalışmalarını sürdüren Siyah Kırmızılı ekip burada sıkı bir kampa girdi. Teknik Direktör Alpay Özalan önderliğinde günü çift antrenman yaparak Şimşekleri hırs basmış durumda.
 
İki maç daha yapılacak
Eskişehirspor’un Antalya’da yapacağı hazırlık maçlarının ilki belli oldu. Kırmızı Şimşekler, Süper Lig ekibi Gaziantespor ile 5 Ocak Perşembe günü bir hazırlık maçı yapacak. Siyah Kırmızılı ekipbu hazırlık maçının ardından ise Giresunspor ve Bursaspor ile hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Teknik heyet bu iki takım ile görüşme halinde.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi