24 SAAT KURAN DERSİ

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 24 SAAT KURAN DERSİ
A
a

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesi Kırka mahallesinde bulunan Kurs Camii İmam Hatibi Selahattin Genç, isteyene istediği saate Kur'an-ı Kerim öğretebileceğini cami içerisine yazdığı ilanla cemaate duyurmaya çalışıyor.

Sütiş Eskişehir
Kurs Camii'nde göreve başladıktan sonra kısa sürede cemaatinin sevgisini kazanarak bir çok yeniliğe imza atan İmam Hatip Genç, çocuklara da cami alışkanlığı kazandırmayı hedefliyor. Selahattin Genç, Cuma vaazından sonra kendi imkanlarıyla aldığı yiyecekleri tek tek cemaatin önünde çocuklara verip onların cami sevgisi kazanmalarına fırsat sağlıyor.

Caminin minberinin yanına koyduğu duyuru panosuna; ''Dikkat, bu camimizde her isteyen kardeşimize istediği saate Kur'an-ı- Kerim dersi verilir. Müracat Selahattin Genç 0535 7756530'' yazan Genç, ilmini cemaatine anlatmak için çaba sarf ediyor. Her hafta pazartesi, çarşamba ve perşembe günleri Yatsı namazından sonra verdiği rutin dersler dışındaki saatlerde de verebileceğini belirten Camii İmam Hatibi Selahattin Genç, aldığı kararla örnek olacak bir başarıya imza atmış oluyor.

Kurs Camii İmam Hatibi Selahattin Genç, ''Kur'an-ı Kerim öğrenmenin yaşı olmaz, isteyen her kardeşimize hizmet vermeye hazırım. Vatandaşın işi olabilir, fırsatı olmayabilir. Onun için istediği zaman gelmek isterse onlara her zaman Kur'an-ı Kerim öğretmeye hazırım'' dedi.
Kaynak : iha
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi