3 önemli eksik

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 3 önemli eksik
A
a

Eskişehirspor’da kart cezalısı Ruud Boffin’in yanı sıra sakatlıkları devam eden Tarık ile Kamil Ahmet de Altınordu maçında forma giyemeyecek. 

Sütiş Eskişehir
Yoklukları önemli dezavantaj
Sezonun ikinci yarısına kendi evinde Pazar günü oynayacağı Altınordu ile başlayacak olan Eskişehirspor’da eksikler can sıkıyor. Cezalı durumdaki Ruud Boffin’in yanı sıra Antalya kampında sakatlanan Tarık da daha önceden Altınordu maçında görev alamayacağı açıklanmıştı. Antalya kampının son gününde sakatlanan Ahmet Kamil’in de 2 hafta sahalarda uzak kalacağı öğrenildi. Her 3 futbolcunun da Altınordu maçında oynayamaması önemli bir dezavantaj olarak görülüyor.
 
Eksikleri aratmayacaklar
Teknik Direktör Alpay Özalan Eskişehirspor’un Altınordu ile oynayacağı karşılaşmada görev alamayacak olan Kamil Ahmet yerine genç Dorukhan’a görev vermesi bekleniyor. Öte yandan defansın solunda ise Bilal Aziz’in forma giymesi bir hayli yüksek. Ruud Boffin yerine ise Özalan’ın, Kayacan’a forma vermesine kesin gözüyle bakılıyor.  Özalan, pazar günü muhtemelen şans vereceği Dorukhan, Bilal Aziz ve Kayacan’dan başarılı bir performans bekliyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi