7 FETÖ şüphelisinden 4'ü tutuklandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 7 FETÖ şüphelisinden 4'ü tutuklandı
A
a

Aksaray merkezli 10 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheliden 7'sinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
 

Adliyeye sevk edilen zanlılardan 4'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyonda gözaltına alınan 3 şüphelinin ise emniyetteki işlemleri sürüyor. 
 

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında örgütün haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları iddia edilen emekli olan ve meslekten ihraç edilen emniyet mensubu, üsteğmen, bankacı ve öğretmenlerin de aralarında bulunduğu 15 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmişti. 
 

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 8 Şubat'ta Aksaray, Erzurum, Kırklareli, Eskişehir, Adana, Kocaeli, Manisa, Ankara, Bursa ve Şanlıurfa'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda 10 kişi gözaltına alınmıştı.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi