9 maçı ES ES, 7 maçı Adana kazandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 9 maçı ES ES, 7 maçı Adana kazandı
A
a

İki takım arasında bugüne kadar 31 maç oynandı. Bu maçların 9’unu Eskişehirspor, 7’sini ise Adana Demirspor kazandı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
14 maçta ise gülen olmadı. Bu maçlarda atılan toplam 61 golün 29’u Siyah-Kırmızılı ekipten 32’si de Adana Demirspor’dan geldi. İlk kez 19 Eylül 1965 yılında Eskişehir Atatürk Stadı’nda karşılaşan ekipler maçtan Fethi Heper ve Özden Uçal’ın karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi. Ligin ilk yarısında oynanan maçta gülen taraf Kaptan Erkan Zengin’in golüyle 1-0’lık skorla Eskişehirspor oldu.

Forma giyemeyecek
Bandırmaspor deplasmanında kazanılan 1-0’lık maçta ter döken Tarık Çamdal, bu akşam Adana Demirspor’a karşı forma giyemeyecek. Zorlu maçın 88’nci dakikasında maçın hakemi Özgür Yankaya’dan sarı kart görerek cezalı duruma düşen Tarık, maçı tribünden takip edecek.

Gençerler yönetecek
Eskişehirspor-Adana Demirspor maçını Manisa Bölgesi’nden Koray Gençerler yönetecek. Gençerler’in yardımcılıklarını ise Cumhur Altay ve Bahtiyar Birinci yapacak.

İstedikleri olmadı
Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ardından kötü gidişat sonrası hedefini Play-Off olarak belirleyen Adana Demirspor, o hedeften de bir hayli uzak. Erkan Sözeri ile sezona başlayan ADS, beklediği sonuçları alamayınca ilk 7 haftada Sözeri ile yolları ayırdı. Ardından takımın başına bir sezon önce Adanaspor’u Süper Lig’e çıkaran Engin İpek’i getirdi. İpekoğlu ile istediği sonuçları alamayan Lacivert-Mavili ekip hedeften uzaklaştı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi