Açıköğretim’e Uluslararası Kalite Ortağı Belgesi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Açıköğretim’e Uluslararası Kalite Ortağı Belgesi
A
a

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi’ne, İtalya’da düzenlenen konferansta EADTU E-Excellence Kalite Ortaklığı Etiketi verildi. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
İtalyan Telematica Internazionale Unınettuno Üniversitesi ev sahipliğinde İtalya’nın Roma kentinde EADTU Konferansı gerçekleştirildi. Konferans kapsamında ayrıca EADTU Genel Kurul toplantısı ile rektörler toplantısı düzenlendi. Söz konusu toplantılara, Anadolu Üniversitesi Eğitim Öğretim ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Özcan ve Kalite Güvence Sisteminden sorumlu AÖF Grup Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. A. Nurhan Şakar katıldı. Düzenlenen törende EADTU E-Excellence Kalite Ortaklığı Etiketini alan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin plaketlerini EADTU’nun Genel Direktörü George Ubachs, Eğitim Öğretim ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Özcan’a verdi.

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan ise, “EADTU, Avrupa Açık ve Uzaktan eğitim üniversitelerini, uzaktan eğitim ve e-öğrenme alanlarında aktif-ulusal yükseköğrenim konsorsiyumlarını temsil eden bir başarılı bir organizasyon. Açıköğretim Sistemi 5 Ağustos 2016 tarihinde İngiliz Açık Üniversitesi (OUUK) ve İspanyol Açık Üniversitesi’nden (UNED) dört kişilik E-xcellence değerlendirme heyetinin raporuna göre E-xcellence Kalite Ortağı Etiketi almaya hak kazanmıştı. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi