Akla gelecek ilk kişiyiz normal…

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Akla gelecek ilk kişiyiz normal…
A
a

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, yaklaşan Ticaret Odası seçimleri ve hakkında konuşulanlar için “Hiçbir şekilde, hiçbir şeyden korkmayacağımı Eskişehir halkı bilir. Sonu ne olursa olsun hiçbir şeyden çekinmem. Ama şuan siyasi bir kimliği var, milletvekiliyim” dedi.

Sütiş Eskişehir
Karacan, ES TV’nin konuğu oldu. Soruyoruz’da Murat Taşkın ve Cihan Yıldırım’ın sorularını yanıtladı. Karacan’a “Oda seçimleri yaklaşıyor. Özellikle Ticaret Odası seçiminde gözler üzerinizde. Seçimlere müdahil olacak mısınız, bir adaya destek verecek misiniz” diye soruldu.

Karacan, şöyle cevap verdi: “2004 yılından beri o kuruma hizmet etmiş bir arkadaşınızım. O kurumda meclis üyeliği, komite başkanlığı ve iki dönem de başkanlık yaptım. TOBB’da da görev yaptım. Tüm Türkiye’den sorumlu yönetim kurulu üyesiydim. Bu gayet doğal şekilde sorgulanabiliyor. Hakkı da var, benim de hakkım var. Nasıl hakkım var? Oraya emek verdim, hizmet verdim. O kuruma başkanlık yaptım, en üst çatı örgütünde görev yaptım. Tabii normal herkesin ilk önce Harun Karacan’ı düşünmesi, çünkü bir şeyler kolay olmuyor. Emek verilerek oluyor. Seçimler geldiği zaman ilk akla gelen sizin de söylediğiniz gibi benim. Ama ben şuanda milletvekiliyim. Siyasi bir kimliğimde var. AK Parti’nin milletvekiliyim. Bundan evvelki yapımı da kişiliğimi de tavrımı da bilirler. Ben bir yerle ilgili ‘şu taraftayım’ veya ‘şu arkadaşın yanındayım’ dediğim zaman hiçbir şekilde dönmeyeceğimi de bilirler. Ama şimdi siyasi bir kimliğim var. Parti teşkilatımızın özellikle bir uyum içinde çalışmamız söz konusu. İl başkanımızla, vekillerimizle, sayın bakanımızla. O yüzden biz şimdi Harun Karacan’dan öte… Yoksa ben Harun Karacan olarak fikrimi söyleyeyim ertesi günden itibaren de ne gerekirse onu da yaparım. Bunu da herkes biliyor. Ama şuan milletvekiliyim o yüzden biraz… Fren deyin, arkasına dönüp bakmama deyin veya o konularla ilgilenmiyor deyin. Benim hiçbir şekilde, hiçbir şeyden korkmayacağımı, çekinmeyeceğimi Eskişehir halkı bilir. Sonu ne olursa olsun hiçbir şeyden çekinmem. Şu bir gerçek, teraziye koyarsan şimdi Türkiye ile uğraşıyoruz. Ülkenin geleceğiyle uğraşıyoruz. Tabii ki arkadaşlarımızın ilk önce diyeceği, aklına gelen çoğu yerlerde bizi işaret ediyorlar. Yani Harun Bey’in acaba düşüncesi ne? Çünkü biz onlarla yol arkadaşlığı yaptık. Biz onlarla kader arkadaşlığı yaptık. Aynı yolda yürüdük, o yolda bitmedi. Eskişehir’deyiz her gün görüşüyoruz, ticaretimiz var, dostluğumuz, arkadaşlığımız var. Tabii ki bu insanlar yeri geldiğinde sorarlar. Yeri geldiğinde tabii ki sohbet ederiz. Akla gelecek ilk kişiyiz normal bunlar. Bu konularda zaten kaç kişiyiz. Yeri geldiği zaman konularla ilgili hiç kimseden çekinmeden açıklama da yaparız. Ama şuanda ülkenin gerçek gündemleri var, biz onlarla ilgileniyoruz.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi