Alpata Otomotiv birincilik ödülü aldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Alpata Otomotiv birincilik ödülü aldı
A
a

Eskişehir Alpata Otomotiv’in  yenilenen showroomu Avrupa’daki  OPEL tesisleri arasında 2016 yılınının en iyisi seçilerek birincilik ödülünü aldı.

Sütiş Eskişehir
Opel’in en yeni showroom konsepti olan 'Black Box' uygulamasının en mükemmel örneği olarak seçilen ALPATA, böylece Avrupa birinciliği ödülünü Eskişehir’e getirmiş oldu.  Alpata Otomotiv, Mart 2016’da da Avrupa’da Ayın Tesisi seçilmişti.
 
Alpata Otomotiv, 2015-2016 döneminde yaptığı yatırımlarla satış, teşhir, 2. el galerisi, sigorta bölümü, otopark, bahçe, çocuk oyun parkı,  kafe ve servis birimlerini modern mimari standartlarının ötesine çevre dostu bir yaklaşımla taşırken, teknolojik altyapısını da güçlendirdi.  
1990 yılında OPEL’ in yetkili satıcısı ve servisi olarak kurulan Alpata Otomotiv, 17.000 m² alana yayılan tesisleri, showroom ve servisi, parkları, kafe ve yeşil alanlarıyla, Eskişehir ve çevre illerde bulunan onbinlerce Opel ve Chevrolet marka araca etkin hizmet vermektedir. Başta Eskişehir, Kütahya ve Bilecik illerine satış, servis, yedekparça desteği sağlayan Alpata Otomotiv, hizmet kalitesi, donanımlı satış danışmanları, Master Tech ünvanlı teknisyenleri ve destek personeli ile 2004 yılında da Altın Opel Servisi ünvanını kazanmışdı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi