Alpay Hoca 'Semih' eleştirisine yanıt verdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Alpay Hoca 'Semih' eleştirisine yanıt verdi
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, Semih eleştirilerine yanıt verdi. Telefonda görüştüğümüz Özalan, sözlerine “Kimse merak etmesin bu takım şampiyon, Semih de gol kralı olacak” diyerek başladı.

Sütiş Eskişehir
Alpay Hoca, 3-0 yenildiğimiz Denizli maçı için “Maçta eksik olan tek şey goldü” yorumunu yaptı. Hoca’ya ilk yarının son anlarındaki Semih-Meye değişikliğine yapılan eleştirileri de sorduk. Özalan, “Semih’in üç hafta süren cezası vardı. Kendisine güvendiğim için onunla başladım ama stoperler iyi markaj yaptı. Devreye 2-1 girmek istedim. Acil gol lazımdı. Bu nedenle daha kavgacı, daha yırtıcı Meye’yi aldım. Tutmadı. Bu değişiklik için ikinci yarıyı bekleyebilir miydim? Evet, bekleyebilirdim. Ama acil gol lazımdı. Meye’nin çıkardığı topa Erkan, Bruno dokunamadı. Dokunsalar gol olsa ‘değişiklik çok iyi, helal olsun Hoca’ya’ denecekti. Futbol böyle bir şey…” diye konuştu.



En iyi oyuncum…
Semih ile ilgili görüşlerini de açıklayan teknik adam “Semih en iyi oyuncum. O gol kralı olacak. Bizi de şampiyon yapacak. Sabah antrenmanında en çok çalışan Semih’ti. Aramızda bir şey olması söz konusu bile değil. Semih benim kardeşimdir. Değişiklik yaptık, tutmadı. Futbolda olan şeyler” dedi.



Dokuz puan geriden geldik
Özalan, takımın genel durumu için de “Evet, bu hafta kısmeti teptik. Ama şunu kimse unutmasın, dokuz puan geriden gelip liderliği kovalıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza edelim. Her şey çok daha iyi olacak” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ist es ed 21 Aralık 2016 00:12

sen şanlı e sesimden büyük değilsin sayın Hüseyin Acar Efendi ne oynadın ki oyundan çıkarken Şanlı e sesinin formasını ayaklar altına sallıyorsun Sen kimsin ki sesten büyük olamazsın sen ayip lan ayip

0 1 Cevap Yaz
Ali 20 Aralık 2016 18:16

Ya alpay la olmaz bu söylüyoruz ligin başından beri ama dinletemiyoruz

0 1 Cevap Yaz
Recep 20 Aralık 2016 16:31

Duran top hiçmi çalışmıyor bu takım. Kornerde duran topda yayın üstünde niye bizden hiç oyuncu yoktu. Dönen bütün topları rakip oyıncular aldı.

0 1 Cevap Yaz
ESESli 20 Aralık 2016 13:10

Bütün havadan topları rakip aldı neden inat ediyorsun havadan oynamaya yere indir kısa paslarla gir ceza sahasına yada kaleye şut atmasını söyle takımına ayrıca bu meye bu takımın kurtarıcısı OLAMAZ her durumda semih 90 dakika sahada kalmalıdır.

0 0 Cevap Yaz
RARISLI 19 Aralık 2016 18:32

hoca senin takimda pres yok; kondisyon yok; butun takim erkandan baskasina pas atmiyor. .BIRLIK YOK.tarik ileri gidiyor geriye gelemiyor.. bunlari gor artik eksigin cok calis;calis;;calis kondisyon yukle devre arasinda takima..........

1 1 Cevap Yaz
TURUNCU 19 Aralık 2016 17:40

TURUNCU ALPAY HOCA-MEYE DENEN ÜÇÜNCÜ SINIF OYUNCUYU BU TAKIMA GETİRENLER UTANSIN.ADAM GENÇ YAŞTA FUTBOL SEHTEKARLIĞINI ÖĞRENMİŞ YERDEN SIRTI KALKMIYOR HER TOPTA KENDİNİ ATIYOR ACABA HAKEM YERMİ SEMİHİN ÖLÜSÜ ON GÖMLEK ÜSTÜN BUNDAN.BİRDE HAKAN CİNEMRE İLE-ORTA SAHADAN DEVŞİRME UĞUR İNCEMAN İLE BU DEFANS DAHA ÇOK GOL YER.TRANFER YAPAMAYACAKSAN EN AZINDAN ELİNDEKİ BERKAY DAMANLININ ÜZERİNDE DUR.BU LİGİN SERT STORERİ OLUR DEVAMLI OYNATILIRSA..

0 2 Cevap Yaz
es es 19 Aralık 2016 16:01

hasan hüseyini görmedi mi

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi