×

"Yılmaz Büyükerşen aday olacak mı?"

Cumhurbaşkanlığı seçimi için adaylığı konuşulan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen için Ahmet Hakan canlı yayında "Söylenti büyük" dedi...

Cumhurbaşkanlığı için adaylığı konuşulan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, bu konuda son dönemde sık sık gündeme gelmeye başladı. 

Cumhurbaşkanlığı için aday olup olmayacağı merakla beklenen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, bu konuda son dönemde sık sık gündeme gelmeye başladı. Son olarak Kanal D Ana Haber’de “CHP’nin adayı Yılmaz Büyükerşen mi?” iddiası gittikçe yayılıyor denildi. 

AHMET HAKAN: BÜYÜKERŞEN CHP’NİN ADAYI OLARAK GEÇİYOR 

Haber ile ilgili yorumda bulunan Kanal D Ana Haber Sunucusu Ahmet Hakan ise, “Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili bazı isimler ön plana çıkmaya başladı. Mesela Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in adı CHP’nin başkan adayı olarak geçiyor. Söylenti büyük” dedi.

CHP'Lİ VEKİL ÖZKOÇ: İSMİ ÇOK SIKÇA GEÇMEKTEDİR

TBMM’de CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç’a Büyükerşen’in adaylığı ile ilgili soru yöneltildi. Özkoç, soruya şu yanıtı verdi: “Sayın Büyükerşen çok değerli bir belediye başkanımızdır. İsmi çok sıkça da geçmektedir. Cumhurbaşkanı adayı ister bizim siyasi partiden olur, isterse ülkemizin bir değeri olur. Kim çıkarsa çıksın ondan tek bir şey talep ediyoruz, ‘Cumhurbaşkanı seçilirsem parlamentonun yetkilerinin parlamentoya iade edeceğim’ demesini…”