×

Alpay Hoca 'Semih' eleştirisine yanıt verdi

Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, Semih eleştirilerine yanıt verdi. Telefonda görüştüğümüz Özalan, sözlerine “Kimse merak etmesin bu takım şampiyon, Semih de gol kralı olacak” diyerek başladı.

Alpay Hoca, 3-0 yenildiğimiz Denizli maçı için “Maçta eksik olan tek şey goldü” yorumunu yaptı. Hoca’ya ilk yarının son anlarındaki Semih-Meye değişikliğine yapılan eleştirileri de sorduk. Özalan, “Semih’in üç hafta süren cezası vardı. Kendisine güvendiğim için onunla başladım ama stoperler iyi markaj yaptı. Devreye 2-1 girmek istedim. Acil gol lazımdı. Bu nedenle daha kavgacı, daha yırtıcı Meye’yi aldım. Tutmadı. Bu değişiklik için ikinci yarıyı bekleyebilir miydim? Evet, bekleyebilirdim. Ama acil gol lazımdı. Meye’nin çıkardığı topa Erkan, Bruno dokunamadı. Dokunsalar gol olsa ‘değişiklik çok iyi, helal olsun Hoca’ya’ denecekti. Futbol böyle bir şey…” diye konuştu.



En iyi oyuncum…
Semih ile ilgili görüşlerini de açıklayan teknik adam “Semih en iyi oyuncum. O gol kralı olacak. Bizi de şampiyon yapacak. Sabah antrenmanında en çok çalışan Semih’ti. Aramızda bir şey olması söz konusu bile değil. Semih benim kardeşimdir. Değişiklik yaptık, tutmadı. Futbolda olan şeyler” dedi.



Dokuz puan geriden geldik
Özalan, takımın genel durumu için de “Evet, bu hafta kısmeti teptik. Ama şunu kimse unutmasın, dokuz puan geriden gelip liderliği kovalıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza edelim. Her şey çok daha iyi olacak” dedi.