Ahmet Ataç 15 02 2024

Anemon'da görkemli düğün

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Anemon'da görkemli düğün
A
a

Halımanya sahibi Salih Şahbaz ve eşi Ayşe Şahbaz’ın kızları iç mimar Emine Şahbaz Design sahibi Emine Şahbaz ve Ay Plastik’in sahibi Furkan Ay ile Anemon Otel’de dillere destan bir düğün ile dünya evine girdi.

Sütiş Eskişehir
            Anemon'da görkemli düğün
Şahbaz ve Ay çiftinin nikah şahitliğini Namık Kemal Zeybek, 58. ve 59. dönem Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, siyasetçi Bahattin Şeker, CHP Eskişehir Milletvekilleri Gaye Usluer ve Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Gürdal Abacı, Mehmet Gültekin, Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, Ercüment Yılmaz, Uğur Şahin, Zerrin Okan,futbolcu  Necati Ateş, sanatçı Nejat Alp, Mehmet Taşkıran, Asya Halı Sahibi Mulla Şahbaz, Orhan Çiçek, Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, Aslan Niğdelioğlu, Hasan Odabaşı ve Ekrem Birsen yaptı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç  kıydığı nikah töreninde  Anemon Otel’in salonlarının ESGROUP bünyesine geçmesinin şehire ayrı bir güzellik kattığını belirterek, bu kadar çok nikah şahidinin olduğu bir nikaha daha önce katılmadığının da esprisini yaptı. Başkan Ataç, şahitlerin çok olmasından dolayı defteri şahitlere göstermenin bile bu nikahın geçerli olmasın için yeterli olacağını ifade ederek salondakileri güldürdü.

Düğüne ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ve Rifat Hisarcıklıoğlu düğüne katılamadıkları için genç çifte tebrik mesajlarını telgrafla iletti.
Bu görkemli düğünde sahne alan Nejat Alp ve Işın Karaca ise Şahbaz ve Ay çiftinin davetlilerini adeta büyüledi.
Kaynak : anadolugazetesi.net
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi