AÖF KİTAPLARINA YOĞUN İLGİ

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AÖF KİTAPLARINA YOĞUN İLGİ
A
a

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nin (AÖF) kitap satışları her kesimden yoğun ilgi görüyor.

Sütiş Eskişehir
Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi aracılığıyla hayata geçirdiği projeler ve uygulamalar sayesinde 30 yılı aşkın süredir Türk Yükseköğretim Sistemi'ne katkıda bulunmaya devam ediyor. Çağın gerekliliklerine göre kendisini sürekli yenileyen Açıköğretim Sistemi, bu kapsamda 2015-2016 eğitim-öğretim yılı itibariyle başlattığı 'Açıköğretim Kitap Satış' uygulaması sayesinde toplumun her kesimine, bilgiye kolay ve hızlı bir şekilde ulaşma olanağı sağlıyor. Kısa bir süre önce başlatılan ve yoğun ilgi gören 'Açıköğretim Kitap Satış' sistemden bugüne kadar satışı gerçekleştirilen kitap sayısı 10 bini aşarken, verilen sipariş sayısı ise bin 785’e ulaşmış durumda. Bunun yanında ise sisteme 2 bin 660 kişinin kayıt yaptırdığı görülüyor. Önceki yıllarda gerçekleştirilen kitap satışlarına göre daha hızlı ve kolay bir şekilde açıköğretim kitaplarını okurlarla buluşturan 'Açıköğretim Kitap Satış' sisteminden öğrencilerin ve öğretim elemanlarının yanı sıra kişisel gelişimine katkıda bulunmak isteyen herkes yararlanabiliyor.

SADECE 10 TL’YE HERKES BU FIRSATTAN YARARLANABİLİYOR
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi kapsamında temel öğrenme materyali olarak hazırlanan ve makul bir fiyatlandırma ile satışa sunulan açıköğretim kitaplarına isteyen herkes, https://kitapsatis.anadolu.edu.tr/ internet adresinden kitap satış sistemine giriş yaparak sadece 10 TL karşılığında satın alma işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Kitap sistemine giriş yapanlar, sistemden kendileri için hazırlanmış olan 20 farklı kategorideki 619 kitaba ulaşabiliyorlar. Sistem esnek, sade, kolay kullanımının yanı sıra mobil uyumlu arayüzü sayesinde kullanıcılarına kısa sürede kayıt ve sipariş olanağı sunuyor. Kullanıcılar ayrıca 'kategoriler' ve 'arama kutusu' sekmeleri aracılığıyla kitapların detaylarına ilişkin bilgilere de rahatlıkla ulaşabiliyor.

KREDİ KARTIYLA HIZLI VE GÜVENLİ KİTAP SATIN ALMA OLANAĞI
'Açıköğretim Kitap Satış' sistemi kullanıcılarına kredi kartı ile 'online', 'hızlı' ve '3D güvenli satın alma' olanağı tanıyor. İnternet üzerinden siparişlerini oluşturan kullanıcılar, sistem aracılığıyla tahmini teslimat süresi ve kargo ücreti gibi konularda da bilgi sahibi olabiliyorlar. Eğitim alanında yaşanan bütün bu gelişmeler, Anadolu Üniversitesi’nin gelişen bilgi ve iletişim teknolojilerini ne denli üst düzeyde kullandığını, dünyada açık ve uzaktan öğrenme alanındaki gelişmeleri yakından takip ettiğini ve öğrencilerden aldığı geri bildirimlerle sunduğu eğitim hizmetlerinin kalitesini sürekli artırdığını bir kez daha gösteriyor. Hayata geçirilen bu proje aynı zamanda Anadolu Üniversitesi’nin, Türkiye’nin eğitim sorunlarına karşı duyarlılığının ve çözüm odaklı işleyişinin en somut ve yeni örneklerinden biri olarak dikkat çekiyor.

ARTIK HERKES KENDİ KENDİNE ÖĞRENEBİLME OLANAĞINA SAHİP
Satışa sunulan kitaplar, bilgi teknolojilerinden turizme kadar pek çok alanda öğrenim olanağı ve kolaylığı sunuyor. Açıköğretim sistemindeki öğrencilerin yanı sıra herkesin yararlanabileceği kitaplardan şu an 619’u satışta bulunuyor. Bu hizmetten yararlanmak isteyen herkese açık olan sistem, uzaktan öğretim tekniğine göre hazırlanan ders kitapları sayesinde kişilerin kendi kendilerine öğrenebilmelerinin kapılarını açıyor.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi