Ahmet Ataç 15 02 2024

Artık az hata yapmalıyız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Artık az hata yapmalıyız
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan takımıyla yaptığı toplantıda uyarılarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Artık telafi edemeyecekleri maçlar oynayacaklarını belirten Özalan hataların en aza indirilmesini istedi.

İzin sona erdi

Siyah Kırmızılı ekipte Manisa mesaisi 1 günlük iznin ardından tekrar başladı. Pazar gününü izinli geçiren Kırmızı Şimşekler dün öğle saatlerinde Teknik Direktör Alpay Özalan önderliğinde çalışmaya başladı. Koşu ve ısınma turlarıyla başlayan çalışma top çalışması ile devam etti. Eskişehirspor antrenmanın son bölümünde ise Manisaspor’un taktik çalışmasını gerçekleştirerek günü noktaladı.

Sıralamaya aldanmayın

Antrenman öncesi Teknik Direktör Alpay Özalan oyuncularıyla toplantı gerçekleştirdi. Manisa maçının önemine değinen Özalan, “Manisaspor’un sıralamadaki yerine asla aldanmamalıyız. Çok kritik bir maç bizim için. Bu ligde hücum yönü güçlü takımlardan birisiyle oynayacağız. Taraftarımızın desteğini arkasına alıp kazanmaktan başka çaremiz yok” ifadelerine yer verdi.

Size inanıyorum

 Oyuncularına uyarılarda bulunan Özalan, “Artık ligde çok kritik bir döneme giriyoruz. Herkes puan savaşı veriyor. Telafinin olmadığı haftalardayız. Takım olarak artık az hata yapmalıyız. Şampiyonluk hedefliyorsak varımızı yoğumuzu ortaya koyma zamanı geldi. Ben hepinize inanıyorum. Bu takım şampiyon olacak. Yeter ki biz kendi oyunumuza bakıp her maçı ciddiye alalım” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi