Ahmet Ataç 15 02 2024

Artık kimse önümüzde duramaz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Artık kimse önümüzde duramaz
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, Antalya kampında önemli açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Özalan, “Seyircimiz arkamızda, şehir bize inanıyor ve bundan sonra da bizim takımımızın önünde gerçekten durmak zor” diyerek iddialı konuştu. 

O İŞ TERSİNE DÖNECEKTİ

Antalya’da İhlas Haber Ajansı’na konuşan Özalan, “Göztepe maçını unutamayacağım. Çok büyük bir şekilde hakem kurbanı olduk. Kazanmış olduğumuz 3 puanı silindi ve 6 puan kaybettik. Denizlispor’a galip gelseydik ya da 3 puanım silinmeseydi şu anda lider olarak bitirebilirdik. Bu ligde çok daha farklı yerlerde olabilirdim.” 

HAKEM KURBANI OLDUK

“Bizim şu anda önümüz açık ve takımın taşlarını yerine oturttuk. Stadımız geldi, seyircimiz arkamızda, şehir bize inanıyor ve bundan sonra da bizim takımımızın önünde gerçekten durmak zor diye düşünüyorum. Eskişehirspor’u hak ettiği Süper Lig’e çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Şampiyon olacağız” dedi.

TAKIMIMIN TRANSFERE İHTİYACI YOK

Transfer yasağı hakkında da konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, “Transfere açık olsaydık bile inanın sadece 1 oyuncu alırdım. Benim ihtiyacım yok çünkü. Onun dışında benim takımımın hiçbir şeye ihtiyacı yok. Benim takımım fazlasıyla her şeyi yerine getirir ve sonuca da ulaşır” diyerek sözlerini sonlandırdı.

3 PUAN GERİDEYİZ

Hedeflerinin lider olarak devreyi tamamlamak olduğunu dile getiren Alpay Özalan, “Ancak özellikle içerideki Denizlispor kazasını ve Göztepe maçında kaybettiğimiz 6 puanı hesaba katamadığımız için hedeflediğimizden 3 puan gerideyiz. Ancak çok da fazla bir şey kaybetmedik” ifadelerini kullandı.

FİKSTÜR AVANTAJIMIZ VAR

Fikstürü değerlendiren Özalan, “Sivasspor, Göztepe ve Balıkesirsporla kendi sahamda oynayacağım. Bu tabi ki bir avantaj. Mücadele etmedikten sonra her maçın ayrı zorluğu vardır. Biz her maça her zaman kazanmak için çıkacağız. Çok iyi de hazırlanıyoruz. Hatta yaz sezonunun hazırlık kampından daha iyi hazırlanıyorum” şeklinde konuştu.

“BİZE SAHİP ÇIKILMALI”

Türk antrenörlerine sahip çıkılmasını isteyen Özalan “Bu ülkeye gelen yabancı hocalar ne kattı. UEFA Kupası’nı alan Türk hoca, Dünya 3.’sü yapan Türk hoca, Avrupa Şampiyonaları’nda yarı final oynatan yine Türk hoca. Yabancı hocalara verilen kredinin fazlası bizlere verilmesi lazım. Buradaki Türk oyuncunun duygusallığını en iyi bilen biziz” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi