Ahmet Ataç 15 02 2024

Aslanlar gibi mücadele edeceğiz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Aslanlar gibi mücadele edeceğiz
A
a

Nesine.com Eskişehir Basket Başkanı Sinan Özeçoğlu Mamak BLD. galibiyeti sonrası ES TV’ye konuştu.

Sütiş Eskişehir
Çok iyi bir galibiyet aldıklarını belirten Özeçoğlu, “Bu performansı Petkim maçında da göstereceğiz aslanlar gibi mücadele edeceğiz” dedi.

Şampiyon olacağız
Mamak Belediyesi galibiyeti sonrası ES TV’de konuşan Özeçoğlu, “Takımımız iyi performans sergiledi. 21. Haftayı tamamladık 13 hafta kaldı. İnşallah bu 13 haftayı da iyi değerlendirip Play-Off’larda Eskişehir Basket takımı şampiyon olacak. Buna hem yönetim hem de oyuncular inanıyor. Bunun için de elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” dedi.

Zor maç olacak
 Petkim maçı ile ilgili konuşan Başkan Özeçoğlu, “Petkim ligde 3’üncü sırada. Zor maç olacak. Ancak cumartesi günü gidip aslanlar gibi sahada mücadele edeceğiz. Petkim maçını da kazanacağız” dedi. Transfer içinde konuşan Özeçoğlu, “Şubat ayında yabancı bir oyuncu transfer edeceğiz. O oyuncu da şimdiki oyuncularımız kadar takıma katkı sağlayacak” dedi.

Taraftara teşekkür
Taraftara da teşekkür eden Özeçoğlu, “Taraftarlar sağ olsunlar her maçımızda destek oluyor. Hafta içi olmasına rağmen nereden baksanız 2 bin, 2 bin 500 seyircimiz vardı. Teşekkür ediyoruz. Eskişehir halkı her şeyin en iyisine layık. İnşallah sezon sonunda onlara şampiyonluğu hediye edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi