Aydilge'den üzen haber: Acil ameliyata alındı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Aydilge'den üzen haber: Acil ameliyata alındı!
A
a

Sahnede coşkusuyla ve enerjisiyle izleyenleri büyüleyen Aydilge, bu sefer hayranlarını endişelendiren bir haberle gündeme geldi. Aydilge, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla hastanede olduğunu belirtti. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir

Sahnede coşkusuyla ve enerjisiyle izleyenleri büyüleyen Aydilge, bu sefer hayranlarını endişelendiren bir haberle gündeme geldi. Sevilen şarkıcı, Instagram hesabından paylaştığı videoda kalçasındaki labrum yırtığı nedeniyle acil ameliyata alınacağını duyurdu.

"Hayat şaşırtır hep zaten" sözleriyle başlayan videosunda Aydilge, "Kalçamda labrum yırtığı var. Ben hoplamayı zıplamayı çok seviyorum sahnede ama biraz fazla olmuş galiba. Labrum yırtığım çok geniş ve parçacıklı durumda. Onun temizlenip dikilmesi gerekiyor." diyerek sevenlerinden dua istedi.

Ameliyattan sonra sevenlerine sessiz kalmayan Aydilge, yine Instagram hesabından yaptığı paylaşımda ameliyatın başarılı geçtiğini ve iyileşme sürecinin başladığını belirtti.

Aydilge'nin sevenleri, sanatçının en kısa sürede eski sağlığına kavuşmasını ve sahnelere dönmesini dilemelerini sosyal medya aracılığıyla ilettiler.

Labrum Yırtığı Nedir?

Labrum, eklemleri çevreleyen ve stabilize etmeye yardımcı olan bir kıkırdak halkadır. Kalça ekleminde labrum yırtığı, genellikle aşırı kullanım, tekrarlayan hareketler veya travma nedeniyle oluşabilir. Ağrı, hareket kısıtlılığı ve eklem instabilitesi gibi belirtilere neden olabilir. 

DAHA DETAYLI BU HASTALIĞI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN...

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi