Bakan Ağbal iş adamları ile buluştu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bakan Ağbal iş adamları ile buluştu
A
a

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Bu referandumda inşallah güzel bir netice çıkacak ve ardından çok daha güzel günleri birlikte inşa edeceğiz." dedi.

Sütiş Eskişehir

Ağbal, Eskişehir Genç İşadamları Derneğini ziyaretinde yaptığı konuşmada, ülkenin çok farklı bir süreçten geçtiğini belirterek, mutlaka ve mutlaka ekonomiyi yukarı yönde çekilmesi gereken bir dönemde bulunduklarını söyledi.

İş adamları, hükümet ve sivil toplum örgütleriyle beraber ekonomide daha iyi gelişmelerin meydana gelmesi için gayret ettiklerini vurgulayan Ağbal, "Yapmış olduğumuz çalışmaların da meyvelerini verdiğini görüyoruz. Her geçen gün ardı ardına ekonomide güzel ve olumlu haberleri duyuyoruz, gelişmeleri izliyoruz. Bu açıdan 2017 yılı inşallah 2016 yılından daha iyi olacak. Her bakımdan." diye konuştu.

 

"Milletin sözü her şeyin üzerinde"
 

Ağbal, halk oylamasın sürecinde olduklarını belirterek, şöyle devam etti:  

"Türkiye için son derece önemli bir anayasa değişikliği yapmanın eşiğindeyiz. Ülkemizdeki birliğe, beraberliğe, kardeşliğe hizmet etmesini diliyorum. Demokrasinin güzelliklerinden bir tanesi de bu. Yani milletin sözü her şeyin üzerinde. İnşallah bu referandum sürecinde bizler bu anayasa değişikliğinin arkasında yatan temel sebepleri sizlerle beraber paylaşacağız. Ülkemizin daha ileriye gitmesini, kalkınmasını, büyümesini istiyoruz. Kalkınan, büyüyen Türkiye'nin insanın refahına güç verdiğini de biliyoruz. Bu açıdan bu referandumda inşallah güzel bir netice çıkacak ve ardından çok daha güzel günleri birlikte inşa edeceğiz."


Maliye Bakanı Naci Ağbal


"Türkiye daha güzel olacak"
 

Eskişehir'in müthiş bir sanayi potansiyeli, girişimci kültürü olduğunu ifade eden Ağbal, kentin geleceğinin parlak olduğunu vurguladı. 

Ağbal, genç iş adamlarıyla Eskişehir'in daha da büyüyeceğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"90'lı yıllarda buralara geldik. O zamanları biliyoruz. Şimdi siz yeni kuşaklarsınız. Babalarınızdan bu işleri devraldınız daha da ileriye götüreceksiniz. Ben görüyorum, çok daha iyi motive olmuş, eğitimli, global bir vizyona sahip, ülkenin gitmesi gereken istikameti çok iyi gören arkadaşlarımız, sanayicilerimiz, iş adamlarımızsınız. Sizlerle birlikte inşallah Türkiye daha güzel olacak. Yatırımlara hep beraber sahip çıkacağız. Son bir yılda hayata geçirdiğimiz birçok uygulamanın arkasında hep sizlerin görüş ve önerileri var. Sanayicilerimizin fikirleri var. İnşallah bugün bu toplantının bu yolda bir katkı sağlayacağına inanıyorum."

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi