Bana terörist diyenin alnını karışlarım

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bana terörist diyenin alnını karışlarım
A
a

Antalya Milletvekili Deniz Baykal, yeni anayasa ve referanduma ilişkin, "'Hayır' diyen hayır diyecek. Ben 'Hayır' diyorum. Bana 'terörist' diyecek olanın da alnını karışlarım. Hayır demeyi bir korkutmaca haline getirmek isteyenlere izin vermeyiz. Hayır demek vatanseverliğin gereğidir'' dedi.

Sütiş Eskişehir
Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 16 Nisan Referandumuna sayılı günler kala Yenimahalle Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde, "Aydınlık bir Türkiye için 'Hayır'" çağrısında bulundu.

"Bizim yüzyıllık geleneğimiz. Siyasi kutsalımız"

Meclis'in önemine değinen Baykal, "Asırlık bir karar alacağız. Çocuklarımızı etkileyecek. Bu bir siyasi seçim değil. Bu bizim yüzyıllık geleneğimiz. Siyasi kutsalımız. Meclis şu kadar insanın bir araya gelip görev yaptığı organ değil. Milletin iradesinin temsilcisi. O meclis devrilir devrilmez ayrı. Millet kendisini Meclis'te ifade eder. Onu ortadan kaldıracak başka bir güç merkezi yoktur. Aranmamalıdır. Bulunamaz" ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
vatan 27 Mart 2017 00:22

hakikaten siz bu chp ler lafı kıcından anlıyorsun diyorlarki bu teroristler pkk dhkpc ve bu dış ulkeler neden hayır diyor once onu bir anla ondan sonra alın mı karışlıyorsun başka bir şey mi karışlıyorsun ogren sana soruyorun bu dış ulkeler ve butun teroristler neden hayır diyor bunu bir acıkla

0 0 Cevap Yaz
Eskişehir 26 Mart 2017 12:47

Kasetlik adamsın

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi