Baro avukatları basketbol takımı kurdu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Baro avukatları basketbol takımı kurdu
A
a

Eskişehir Barosu avukatları bir araya gelerek basketbol takımı kurdu. 11 avukat tarafından kurulan takım, basketbolun geniş kesimlerce sevilmesini ve kentimizi turnuvalarda temsil etmeyi hedefliyor.

Sütiş Eskişehir
Sinan Özeçoğlu başkanlığındaki Nesine.com Eskişehir Basket’in başarılı performansı ve kentte yarattığı heyecan basketbola olan ilginin giderek artmasına neden oluyor. En önemli markamız olan Eskişehirspor nedeniyle ‘futbol kenti’ olan Eskişehir’de basketbol da konuşulmaya başlandı. Maçları izleyenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle gençler basketbola ilgi gösteriyor.

Kurumlar da basketbola ilgi duymaya başladı. Eskişehir Barosu’na kayıtlı avukatlar Oytun Süllü, Can Kurt, Hakan Toköz, Uğurcan Kara, Nezih Yavnuk, Ozan Akbe, Ulaş Aksakal, Doğukan Barut, Yağız Gümüş, Engi̇n Çapar ve Murat Uğur basketbol takımı kurdu. Öğrencilik yıllarında bu spora ilgi duyan avukatlar antrenmanlara başladı. Avukatların antrenmanları da oldukça keyifli geçiyor.

Öte yandan Eskişehir Barosu Basketbol Takımı, katılacağı ilk turnuvaya da hazırlanıyor. Bu amaçla Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Takımı ile hazırlık maçı yaptı. Barolar arasında düzenlenecek turnuva, 6-9 Nisan tarihleri arasında Kocaeli’nde yapılacak. Yeni kurulan Basketbol takımına hayırlı olsun diyoruz. İlimizi temsil edecekleri turnuvada da başarılar diliyoruz.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi