BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL
A
a

Eskişehir Valisi Azmi Çelik, TEOG sınavında başarılı olan öğrencilere ödül verdi. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Valiliği Yunus Emre Toplantı Salonu’nda düzenlenen programda Vali Çelik, Temel Eğitimden, Orta Öğretime geçiş sınavında tüm soruları doğru cevaplayan öğrencilerle bir araya geldi. Vali Çelik, 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılında, bu sınava ilimizden 9 bin 539 öğrencinin katıldığını söyledi. “Gençlerimizin ve çocuklarımızın başarılarından hepimiz gurur duyuyoruz” diyen Vali Çelik, ödül töreni esnasında yaptığı konuşmada, “Çocuklarımızda bu başarılarından gurur duymalıdır. İlimize kattıkları başarıdan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Başarıyı sadece kendimiz için değil ülkemiz için istemeliyiz. Ülkemizin başarısını daha yükseklere taşımak için hepimizin üzerine büyük görevler düşüyor. Bu imkanı sağladıkları için ben velilerimizi de canı gönülden kutluyorum. Şüphesiz çocuklarımızın bu başarısında velilerimizin çok büyük katkıları var. Tabi ki, çocuklarımızın bu başarısının yanında değerli öğretmenlerimizin ve milli eğitim teşkilatımızın da büyük gayreti ve çabası var” dedi.

Eskişehir’de eğitim seviyesinin yüksek olduğunu bildiren Vali Çelik, öğrencilerin gönlünden geçen okulda eğitim hayatlarını devam ettirmesini diledi.

Altın çocukları bir araya getirerek onların başarılarına ortak olmak istediklerini kaydeden İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen de, iki kademeli yapılan sınavda öğrencilerin başarılı olduğunu belirtti. Öğrencilerle, onları yetiştiren öğretmenlerle ve öğrenci alileri ile gurur duyduklarını dile getiren Müdür Özen, sözlerini öğrencilere gelecek hayatlarında başarılar dileyerek bitirdi.

Konuşmaların ardından Vali Çelik ve İl Milli Eğitim Müdürü Özen, TEOG sınavında başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi