Başarılı sporcular desteklenmeli

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başarılı sporcular desteklenmeli
A
a

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Brezilya’da yapılan Paralimpik Olimpiyatlarda bronz madalya kazanan Eskişehirli judocu Mesme Taşbağ’ı çalıştığı kulüpte ziyaret ederek kutladı. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Başarılı judocuyu ziyareti sırasında, madalyalı sporcuya, “Sizin başarınız başta biz Eskişehirlileri ve memleketiniz Iğdırlıları olmak üzere tüm Türkiye’yi gururlandırdı. Hepimiz size minnettarız” diyen Çakırözer, başarılı milli sporcuların ve onları yetiştiren kulüplerin daha fazla desteklenmesi çağrısında bulundu.

Mesme Taşbağ ve antrenörü Ahmet Kanbur’u çalışmalarını sürdürdükleri Eskişehir Judo Spor Kulübü’nde ziyaret ederek kutlayan Çakırözer, “Muhteşem başarınız biz Eskişehirliler, memleketiniz Iğdırlılar ve tüm Türkiye için gurur kaynağı oldu. Bu mutluluğu bize yaşattığınız için teşekkür ederiz” dedi.

BAŞARILI SPORCULAR DESTEKLENMELİ
Taşbağ ve antrenörü Kanbur ile geleceğe yönelik planları ve beklentileri hakkında da sohbet eden Çakırözer, “Uluslararası müsabakalarda Eskişehirimizin ve ülkemizin yüzünün daha fazla gülmesi için başarılı sporcuların desteklenmesi gerekli. Merkezi ve yerel yönetimlerimizin, şehrimizin önde gelen iş insanlarının Mesme Taşbağ gibi başarılı isimlerin daha fazla elinden tutmasına, amatör sporculara sponsorluk yapmasına çok ihtiyacımız var” dedi.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi