Başarıya engel yok

ABONE OL:google news abone ol butonu
A
a

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir’de yapılan Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonasında 4 altın, 1 gümüş madalya kazanarak önemli bir başarıya imza atı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir'de düzenlenen ve 72 kulüpten 300 sporcunun katıldığı Türkiye Görme Engelli Judo Şampiyonasına İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü damgasını vurdu. Belediye sporcularından 50 kiloda Hasan Yıldıray, 52 kiloda Gülhan Atasayar, +70 kiloda Yücel Yılkıran ve 100 kiloda Gökhan Biçer tüm rakiplerini yenerek altın madalyaya uzandı. İzmir Büyükşehir Belediyesinin bir diğer sporcusu Onur Taştan ise +100 kiloda gümüş madalyanın sahibi oldu.

Başarılı sonuçlarla İzmir'e dönmekten büyük gurur duyduklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Münir Tunç, “Görme engelli judoda madalyaları toplamaya devam edeceğiz. Eskişehir’de başarılı olan sporcularımız milli takım aday kadrolarında yer alıp 2020 Paralimpik Olimiyatlarına hazırlanacaklar. Bizlere her zaman destek veren Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu’na ve tüm kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi