Basın mensupları için Serbest Basın Bürosu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Basın mensupları için Serbest Basın Bürosu
A
a

Odunpazarı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Eskişehir yerelinde çalışan basın mensupları için Serbest Basın Bürosu açıyor. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilgisayar, internet bağlantısı, gündem ve hatıra panoları bulunan Serbest Basın Bürosu ile basın mensupları yazın sıcaktan kışında soğuktan korunabilecekler. Mini bir mutfağın da bulunduğu basın bürosunda, televizyon ve uydu hizmeti de yer alıyor. Bu sayede büroya gelen basın mensupları ister yerel isterse de yaygın kanallardan haber takibi yapabilecek.

Uğur Mumcu unutulmadı
Serbest Basın Bürosu’nun duvarları Eskişehir’deki gazete yöneticilerinin önemli gördükleri gazetelerin birinci sayfalarından oluşan cam panolarla süslenirken, 24 Ocak 1993 tarihinde Ankara’daki evinin önünde uğradığı bombalı saldırı sonucu yaşamını yitiren gazeteci Uğur Mumcu’da unutulmadı.

Mini kitaplık, çeşitli yayınlar, telefon hizmeti
Serbest Basın Bürosu’nda mini bir kitaplığın yanı sıra, aylık çeşitli yayınlar ile günlük yerel gazetelerde yer alacak. Basın mensuplarının konuklarını ağırlayabileceği, tamamen medya çalışanlarına özel olarak tasarlanan Serbest Basın Bürosu’nda ayrıca telefon hizmeti de verilecek.

Hafta içi her gün 09.00-18.00 saatleri arasında açık olacak
Hafta içi her gün 09.00-18.00 saatleri arasında açık olacak olan Odunpazarı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Serbest Basın Bürosu, Porsuk Bulvarı Dilem Sokak, Çağlayan İş Merkezi, Kat 3, Daire 40 adresinde Eskişehir’deki tüm medya mensuplarına hizmet verecek.

Hizmet tarihi 1 Ağustos
Daha önce Türkiye tarihinde sansürün kaldırılışının 108’inci yıldönümüne denk gelen 24 Temmuz Basın Bayramı’nda açılışı yapılacağı duyurulan Serbest Basın Bürosu açılışı Olağanüstü Hal (OHAL) nedeni ile iptal edilmişti. Açılışı iptal edilen Odunpazarı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Serbest Basın Bürosu, 1 Ağustos 2016 Pazartesi günü hizmete geçecek.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi