Başkan Ataç kursiyelerle bir araya geldi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Ataç kursiyelerle bir araya geldi
A
a

Eskişehir  Tepebaşı Belediye Başkanı  Ahmet Ataç, Belde Evleri kursiyerleri ile bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.

Sütiş Eskişehir
Sazova ve Ertuğrulgazi Belde Evleri kursiyerleri ile bir araya gelen Başkan Ataç  Tepebaşı Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeler ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Kursiyerlere ithafen konuşan Başkan Ataç; "Sizlere ne kadar hizmet etsek azdır. 15 yılda 30 Belde Evine ulaştık. 2009'dan bu yana baktığımızda 100 bin kadınımız Belde Evlerinden hizmet almış. Bu çok önemli bir rakam. Bu Belde Evleri kadını evden çıkarma projesidir. Sizler belde evlerine sahip çıktınız.  Türkiye'nin hiçbir yerinde bu kadar geniş bir örgütlenme yok. Belde Evlerinde kültür turları düzenliyoruz. 175 bin kişiye ulaştık. Bunun 150 binini kadınlarımız oluşturuyor" şeklinde konuştu.


 


Çocuklar ile ilgili projeleri ve yatırımlara öncelik verildiğin, kaydeden Başkan Ataç, konuşmasının devamında şunları söyledi: 

"Öncelikle çocukları hedefliyoruz. Çocuklar için açtığımız ağız diş sağlığı merkezinde 4 senede 30 bin çocuğun tedavisi bitti. Hedefimiz  Tepebaşı'nda yaşayan çocuklarımızın ağzında çürük diş kalmasın istiyoruz. Ertuğrulgazi Mahallesi'ne su sporları merkezi açtık. Burası  Türkiye'nin ilk altın sertifikalı kamu binasıdır. 3 senede buradan çoğunluğu çocuk olmak üzere 20 bin yurttaşımız hizmet aldı.  Tepebaşı'nda yüzme bilmeyen çocuğumuz kalmayacak. Yaptığımız pek çok projenin  Türkiye'de bir örneği yok."

Başkan Ataç daha sonra kursiyerlerden gelen talep ve önerileri de dinledi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi