Başkan ES TV'ye açıklamalarda bulundu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan ES TV'ye açıklamalarda bulundu
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, ES TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Camia olarak şampiyonluğa inandıklarını söyleyen Ünal, “Zaferler inanarak gelir. Biz şampiyonluğa inandık. Şampiyon olacağız” dedi.

ES TV’ye konuştu

ES TV’de Ahmet Deniz Canoruç’un sorularını yanıtlayan Ünal, “Biz bu zirve yarışında sezon başından bu yana varız. Ligin ilk devresini lider bitirdik. Fikstür açısından baktığınız vakit özellikle rakiplerimiz 8 maçın 5 tanesini deplasmanda 3 tanesini içeride oynayacak. Kaldı ki Malatya bir tanesini de bizimle oynayacak. Eğer futbolda fikstür avantajı var ise bu bizde. Biz bunların hiç birini göz önünde bulundurmuyoruz.”

Herkes inandı

“Tek önemsediğimiz şey tüm maçlarımızı kazanmak ve hak ettiğimiz Süper Lig’e yükselmek. Bunun için çok çalışıyoruz. Yönetim kulübü ayakta tutmak için çabalıyor. Teknik direktörü takımını maçlara hazırlıyor, futbolcusu da galibiyet için varını yoğunu ortaya koyuyor. Herkesin ortak bir yerde toplanıyor. Oda Eskişehirspor’u şampiyon yapmak. Biz her şeyimizle şampiyonluğa inanmış durumdayız.”

Semih’in katkısı büyük

“Takımımız bu hafta çok zor bir deplasmandan galibiyet almayı başardı. Bandırmaspor küme düşme hattından kurtulmak için büyük çaba sarf ediyor. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Bizim en büyük silahlarımızdan birisi Semih Şentürk çıktı ve golünü attı. Onun takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gördük. Semih’in şampiyonlukta büyük katkısı olacak. Buna inanıyoruz.”

Zor maç olacak

“Bu hafta sahamızda çok zor bir maç bizi bekliyor. Adana Demirspor bu ligin dişli ekiplerinden birisi. Tabi ki en büyük gücümüz efsane taraftarımız olacak. Göztepe maçında onların desteğiyle adeta şov yapmıştık. Bu maçta cezalı taraftarlarımız olacak ama ben inanıyorum ki tüm şehir bizi şampiyonluk yolundaki bu kritik maçta bizi yalnız bırakmayacak. Tüm şehrimizi maça bekliyoruz.”

Birliktelik var

“Bizde tesis çalışanlarından teknik direktörüne, futbolcusundan yönetimine herkeste büyük bir birlik ve beraberlik var. Taraftarımızdan, Bandomuza herkeste inanmışlık var. Zaferler inanarak gelir. Dolasıyla inanmak bir işin yüzde 50’isini başarmaktır. Bu camia şampiyonluğa inandı. Lige baktığınız zaman bizim kalitemiz diğer takımlara göre daha önce diye düşünüyorum.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi