Ahmet Ataç 15 02 2024

Benim milli takımım Eskişehirspor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Benim milli takımım Eskişehirspor
A
a

Eskişehirspor’un takım kaptanı Erkan Zengin Antalya kampında açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Milli takımının Es Es olduğunu söyleyen kaptan, “Şu an hiçbir şey umurumda değil. Bütün zamanımı, her şeyimi Eskişehirspor'a verdim” dedi.

Göztepe ve Sivas

Antalya’da Anadolu Ajansı’na konuşan Erkan, “Ne olursa olsun inşallah hedefimize ulaşacağız. Oyuncu almayacağız, elimizdeki oyuncularla inşallah şampiyon olacağız. Ligdeki en ciddi rakiplerimiz olarak Göztepe ve Sivasspor'u görüyorum. Transfer yapamıyoruz, yeni stadımızda ve taraftarımızın desteğiyle hedefe ulaşırız” dedi.

Tarık’ı Es Es bırakmaz

Eniştesi olan Tarık hakkında da konuşan Erkan, “Tarık'ın Galatasaray'da oynayamamasına şaşırdım. Bundan sonra inşallah ya Galatasaray'a döner ya da Eskişehirspor'da kalır. Eskişehirspor'un Tarık'ı bırakacağını düşünmüyorum. O çok iyi bir futbolcu, bundan sonra da milli takımada çok yararı olur diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Umurumda değil

Tek düşüncesinin Es Es olduğunu belirten Erkan, “Benim buraya transferimin milli takıma zarar vereceğini biliyordum. Bundan sonra benim milli takımım Eskişehirspor. Şu anda milli takımı düşünecek zamanım yok. Bütün zamanımı, her şeyimi Eskişehirspor'a verdim. Çağırırlar, çağırmazlar, şu an hiçbir şey umurumda değil” ifadelerine yer verdi.

Gittiği yeri şampiyon yapıyor

Yakın dostu Zlatan Ibrahimovic ile ilgili de konuşan Erkan, “Zlatan'ın gittiği her takım şampiyon oluyor ya da o gol kralı oluyor. İbo’yu daha fazla konuşmaya gerek yok. Öylesine demiştir, 50 değil ama 5 sene daha rahat oynar. Vücut yapısı çok fit." yorumunda bulundu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi