Bilet isyanı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bilet  isyanı
A
a

Milli Takım’ın 27 Mart 2017 Pazartesi günü Yeni Atatürk Stadı’nda 19:15'de Moldova ile oynayacağı hazırlık maçına az bir süre kala biletlerin hızla tükenmesi ve karaborsada satılıyor iddiası, Es Es  taraftarlarını isyan ettirdi.

Sütiş Eskişehir
Hayal kırıklığı yaşadılar

İlk kez A Milli takım seviyesinde bir milli maça ev sahipliği yapacak olan Eskişehir’de, taraftarlar büyük heyecan duydu. A Millilerin, 27 Mart 2017 Pazartesi günü Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda saat 19:15'de Moldova ile oynayacağı hazırlık maçında çeşitli koreografilerle, marşlarla tribün şovu yapmak isteyen Eskişehirspor taraftarları, yaşanan bilet krizi yüzündentam bir hayal kırıklığı yaşadılar.

ASLAN PAYINI SPONSORLAR ALDI

23 Şubat’tan itibaren satışa çıkan milli maç biletlerinin maraton tribünü bölümünün TFF tarafından sponsor firmalara verilmesi nedeniyle, Eskişehirspor taraftarlarına sadece kuzey ve güney kale arkası tribünleri kalmıştı.Bu bölümlerin de hemen satılması yüzünden dışarda kalan 20 bine yakın maraton tribünü taraftarı, milli maçta tribünlerde olamayacağı  ve milli heyecanı tribünlerde yaşayamayacağı için büyük üzüntü duyuyor.
 
KARABORSA İDDİASI

Taraftarları endişelendiren en önemli konu ise, sponsor firmalar tarafından alınan biletlerin bazılarının karaborsa da satılabileceği iddiası. Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, Maraton tribünü biletlerinin sponsorlara dağıtılması yüzünden TFF tarafından kendilerine bilet sözü verildiği fakat kendilerine ayrılan biletler henüz gelmediğini belirterek, endişelerini dile getirdi. Diri açıklamasında “Bize ayrıldığı söylenen biletler belki de gelmeyecek.  Ancak karaborsa yapıldığı konusunda sayfalarca resimler konuşmalar var” dedi.
 
“ZİHNİYETİ BOZARIZ”

Açıklamasına devam eden Diri şöyle devam etti; “Bilinmesini isterim ki,  bu hafta sonu stadımızda nasıl bir birlik beraberlik ruhu yakaladıysak bunu bozmaya çalışan bu karaborsacı zihniyeti de bulur bozarız.Ayrıca yaptığı tribün şovları ile ülkede adından söz ettirmeye devam eden taraftarımız, o maça giremezse, turist gibi tribünlere girenler olursa yazık olur” ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi