Bir bir geliyoruz!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bir bir geliyoruz!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli önemli açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Denizli, kimsenin karamsarlığa kapılmasını istemeyerek, “Bir bir erimiyoruz. Bir bir Süper Lig’e ilerliyoruz” dedi.

Böyle bir seri yok
TRTSpor’da yayınlanan Spor Bahane programına konuşan Denizli şunları söyledi; “Eskişehir’e geldiğim günden bu güne kadar yaklaşık 1 ay oldu 4 maç oynadık üçü dışardaydı hepsi beraberlikle sonuçlandı. Benim teknik adamlığımda böyle bir seri yok. Bu sonuçlar iyidir. En azından kötü değildir. Şampiyonluk hesapları çok farklı yapılır. Ben teknik adamlığa başladığımdan beri hep bu   teknik hesapların içinde oldum.”

Özel bir yeri var
“Bu hafta Göztepe geliyor. Göztepe’nin benim hayatımda özel yeri var. Bu hafta 90 dakika rekabet içinde olacağız.  Onun haricinde iki camia, iki takımın taraftarı her zaman dostluk içinde olacak. Göztepe ile bu hafta yaşayacağımız 90 dakikalık rekabette hem Göztepe’ye, hem kendi takımıma başarılar diliyorum.”

Kendimi dinledim
“Ben Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra çeşitli teklifler aldım. Çalışma düşüncem yoktu. Sayın başkanla geçtiğimiz yıllarda bir söz vermiştim. Bir gün hissettiğim anda, Eskişehir’in bana ihtiyacı olduğunu görürsem Eskişehir’e gelir görev yaparım dedim. Böyle bir şey gelince kendimi bir dinledim. Olur, kararına vardıktan sonra kendi içimde karar verdim.”

Futbolcuları tanıyorum
“Futbolcuları tanıyorum, çoğuyla daha önce çalıştım, şehri biliyorum. Yeni değil, çok eskiden, futbola yeni başladığım yıllardan biliyorum Eskişehir’i. Zaman zaman yaptığım televizyon programlarında Eskişehirspor’la ilgili düşüncelerimi orada da paylaştım. Yüzde yüz doğru karar verdiğime inanıyorum.”

Karamsar olmayalım
“Türkiye’de insanlar karamsarlığa daha yakındır. Bu 4 beraberlikten sonra aldığımız 4 puan evet iyi bir puan değil, ancak onu stratejik olarak değerlendirirseniz çok önemlidir bu puanlar. Eskişehir’de yerel bir gazetede “Birer birer eriyoruz” diye başlık atmıştı. Şimdi ben o gazetede çalışmış olsaydım “Birer birer geliyoruz” diye başlık atardım.”

Süper Lig’de olacağız
“Bunu sadece Eskişehir için söylemiyorum Türk medyası, ulusal medya içinde söylüyorum. Eskişehir’in hedefi bellidir, benim hedefim bellidir. Önümüzdeki yıl bu şehir Süper Lig’de mücadele edecek. Bir teknik adam iddialı konuşuyorsa kendisiyle bağlantısı ikinci, üçüncü derecededir. Takımıyla bağlantılıdır.”

Futbolcularıma güveniyorum
“Futbolcularımda bir şey görüyorsam dünyanın en iddialı konuşmasını yaparım. Evet kendime güveniyorum, bu olayın başka bir tarafı. Ama benim esas güvencem çalıştığım futbolcularım.  Bu potansiyeli gördüğüm anda ben düşündüklerimi ağzıma dökerim. Ve döküyorum, dökmekten korkmadığımı söylerim.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi