BİZİM SEVGİMİZ 1965’LERDEN GELİYOR

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç BİZİM SEVGİMİZ 1965’LERDEN GELİYOR
A
a

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç dün Eskişehirspor tesislerinde takımın antrenmanını ziyaret ederek moral desteği verdi...

Sütiş Eskişehir
Rakipsiz bir sevgi

Ataç futbolcularla tek tek selamlaşarak başarı dileğinde bulundu ve tatlı ikram etti. Ataç yaptığı konuşmada ise “Sıkıntılı günlerde kulübümüzün yanında oluyoruz ama ne kadar destek verdiğimiz o ayrı bir şey. Bizim sevgimiz 1965’lerden gelen bir sevgidir. O açıdan onun duygusu sevgisi rakipsizdir benim için. Dileğim bu zor günleri atlatalım inşallah gelecek sezona daha hazırlıklı girelim. Ben aşacağımıza inanıyorum.

Şansımız açık olsun

Başkana ve yönetim kuruluna Allah güç kuvvet versin. Psikolojileri yerinde olsun. Onlar moralli olursa kadromuzda moralli olur. Tek söyleyeceğim şey başarılı olsunlar Süper Ligde kalsınlar. Çünkü Eskişehirspor Eskişehir’i zor günlerinde Eskişehir’in yanında oldu. Şimdi Eskişehirspor zor durumda. Şimdi Eskişehir halkı takımın yanında olsun. Şansımız açık olsun. Ben işin çözülüp daha iyi noktalara gideceğine eminim” dedi.
 
Bize moral verdiniz

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan ise Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Ben teşekkür ederim geldiniz. Eskişehirspor’un bu sıkıntılı günlerinde birlik ve beraberlik önem taşıyor. Bizim durumumuz ortada. Tabi hak etmediğimiz, istemediğimiz bir durum. Fakat biz bu ekiple bunları aşacağız. Gün artık birlik beraberlik günüdür. Bakanımız ve valimizin başlattığı moral motivasyon, zaten siz hep bizim yanımızdasınız. Bugün geldiniz bizi morallendirdiniz. Eskişehirspor’u daha iyi yerlere taşıyacağız” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi