Bolu’ya gidip destek olacağım

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bolu’ya gidip destek olacağım
A
a

Yazıişleri Müdürümüz Cihan Yıldırım, kadro dışı kalan Erkan Zengin’le bir kafede karşılaştı.

Sütiş Eskişehir
Es Es için herşeyi yapacağını yineleyen kaptan, Bolu’ya giderek takımın yanında olacağını söyledi. İşte Yıldırım’ın Erkan izlenimleri…
 
“Büyütülecek bir şey yok”
Kadro dışı bırakıldığı için şehirde olan Erkan Zengin ile bir kafede karşılaştım. Bir süre sonra Erkan ile aynı masada buluştuk. Kaptan ile yaklaşık iki saat geçirdim. Bu süre zarfında telefonları hiç susmadı. İstanbul’daki spor medyasından arayanlar oldu. Yurt içi ve yurt dışındaki futbolcu arkadaşları da Erkan’ı aradı. Kimin ne dediğini, ne sorduğunu doğal olarak duyamadım. Ama Erkan’ın cevaplarını duydum. Kaptan arayan herkese “Hoca ile bir sorun yaşadık. Futbolda olağan şeyler. Şu an için sıkıntı yok. Büyütülecek bir şey değil. Arkadaşlarla birlikte çok emek verdik. Vermeye devam edeceğiz. Terimizin son damlasına kadar savaşacağız” türünden şeyler söyledi.
 
Alper Potuk aradı
Bu yoğun trafikte fırsat buldukça sohbet ettik. Kaptan “Sen ben yok baba. Eskişehirspor var. Bu takımın bu sene Süper Lig’e çıkması lazım” dedi. Telefon bilmem kaçıncı kez çaldı. Arayan bu kez Alper Potuk’tu. Eskişehir’in evladı Alper de ‘aman haa’ diyerek aramıştı kaptanı. Kaptan, Alper’e de ‘sıkıntı yok baba’ dedi.
 
“Şehir bizim baba”
Çok sayıda gazeteci de Erkan’a ulaşmaya çalışıyordu. Bazı telefonları “Baba ortalık karışmasın, önemli maç var. Konuşmam belki yanlış anlaşılır” diyerek açmadı. İstanbul’dan hepimizin bildiği bir spor gazetesinin muhabiri ısrarla arayınca kaptan telefonu açtı. Muhabir “Denizli ile kavga edip kenti terk etmişsin” dedi. Erkan’ın cevabıyla onun neden bu kadar sevildiğini bir kez daha anladım. Kaptan, muhabire “Şehir bizim baba, nasıl gideyim? Neden terk edeyim. Sıkıntı yaşandı ama büyütülecek bir şey yok” diye cevap verdi.
 
Kendini bu işe adamış
Tüm görüşmelerde Erkan’ın yanlış anlaşılmamak için, sorunun büyümemesi için kelimeleri nasıl özenle seçtiğine şahit oldum. Takımı nasıl sahiplendiğine 50 santimden şahit oldum. Bi ara ‘Adam kendini bu işe adamış resmen” dedim.
 
“Biz bir takımız”
Spor çevreleri gün boyu Kaptan Erkan’ın futbolcuları Bolu’ya gitmeye ikna etmeye çalıştığını konuştu. Erkan’a bunu sordum, ‘doğru mu?’ dedim. Kaptan “Baba böyle şeyler söylenmez. Bizim arkadaşlarla muhabbetimiz başkadır” dedi sadece. Kaptana haddimi aşarak ‘Bolu maçı önemli’ dedim. Erkan da “Bolu’ya gideceğim. Arkadaşlara destek olacağım. Biz bir takımız” dedi. Erkan Zengin’e “Öyle veya böyle Süper Lig’e çıkacağız” dedim. Kaptan “Öyle veya böyle değil şampiyon olarak çıkacağız” dedi. Eyvallah dedim…
 
Sagopa’dan bir parça…
Şehir için, takım için yaptıkları için teşekkür ettim. Giderken şapkası da kendisi de “10 numara”olan kaptanla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedim. Gazeteye dönerken Sagopa’dan bir parça takıldı dilime; Kaptanı benim bu geminin. En son ben çıkarım yo panik etmeyin…
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
şanlı es es 4 Mart 2017 21:56

Adamsın kaptan adam gibi adam.

0 1 Cevap Yaz
mesut 4 Mart 2017 12:43

Mustafa Denizli kendine göre prensipleri olan bir hoca .Şu anki durum prensipleri uygulamanın yeri ve zamanımı onu sorgulamak gerek.Bana göre zamanı değil ara transferde futbolcu alamamışsın her takım ara transferde daha güçlenmiş sen çıkıp basit bir mesele yüzünden Erkan Zengini kadro dışı bırak .Hocam kusura bakma bu lükse sahip değilsin.

0 2 Cevap Yaz
Ali eğinli 4 Mart 2017 12:11

Erkan kardeş , bize tirübünde değil saha da lazımsın ; siz antrenörle bilek güreşi ,kapris yarışı yapacaksanız biz ekran başında kahrolacağız . Yakıştı mı ? ALLAH İÇİN KENDİNE SOR ; mutlu musun ?

1 2 Cevap Yaz
ms26 4 Mart 2017 10:14

işte bu es es in kaptanı böyle olur............

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi