Bu millet ayakta kalsın diye dua ediyoruz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bu millet ayakta kalsın diye dua ediyoruz
A
a

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, "Kim olursa olsun, herkesin cumhurbaşkanı olsun istiyoruz. Biz bugün varız yarın yokuz. 'Milletin birliği bozulmasın, bu millet her daim ayakta kalsın' diye dua ediyoruz." dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Tezcan, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Eskişehir'de Farm Boss 7. Eskişehir Uluslararası Tarım Fuarı'nı ziyaret etti. Tepebaşı Belediyesinin standında konuşan Tezcan, Türkiye'nin büyük bir ülke olması için kaynaklarının iyi kullanılması gerektiğini söyledi.
 

Türkiye'nin buğdayını, etini, samanını, ilacını, damızlık hayvanını ithal eden bir ülke haline geldiğini savunan Tezcan, şunları kaydetti:

"Trakya'nın iki katı büyüklüğünde bir toprağı ekemez hale geldik. Kendimiz üretemediğimiz sürece büyük ülke olma iddiası boş bir laftan öteye geçmez. İnşallah Tepebaşı Belediyesinin 7 yıldan bu yana tarım fuarıyla dikkati çekmeye çalıştığı bu hususu, Türkiye'yi yönetenler de görür, hatırlar ve 80 milyonluk Türkiye'yi zenginleştirmenin yolunun hamasetten değil, üretmek ve çalışmaktan geçtiğini görürler. Türkiye dünyadan koptuğu sürece ürettiğini satabilecek bir pazar bulamaz. Lafı uzatmaya gerek yok. Hayırlı bir sonuç istiyorsak üreteceğiz, ürettiğimizi satacak dünya ilişkilerimizi yerli yerinde, doğru düzgün kuracağız. Güçlü ve müreffeh Türkiye'yi ancak böyle kurabiliriz. Bunun yolu da ortak akıldan, millet iradesinden geçiyor."



 

"Bu kampanya milleti birbirine düşürmesin"

Tezcan, daha sonra Batıkent Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda Tepebaşı Belediyesinin düzenlediği etkinlikte kadınlarla bir araya geldi. Burada konuşan Tezcan, 16 Nisan'da milletin sandığa giderek bir karar vereceğini anımsatarak, şu görüşleri dile getirdi:

"İşin özü şudur. Televizyonları izleyip gelen konuşmacıları dinleyin. Bu kampanya milleti birbirine düşman edecek bir kampanyaya dönüşmesin. Kim olursa olsun herkesin cumhurbaşkanı olsun istiyoruz. Biz bugün varız yarın yokuz. 'Milletin birliği bozulmasın, bu millet her daim ayakta kalsın' diye dua ediyoruz. Onun için 16 Nisan'da sandığa gidin millet, memleket ve hayırlı bir gelecek için 'hayır' deyin."

Etkinliğe, CHP Eskişehir milletvekilleri Gaye Usluer ve Utku Çakırözer, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile çok sayıda kadın katıldı.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi