Bu neyin cezası?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bu neyin cezası?
A
a

Eskişehirspor-Göztepe maçında Eskişehirspor taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK tarafından maraton alt ve üst tribün taraftarlarına verilen bir maçlık ceza şok etkisi yarattı.

Sütiş Eskişehir
Tribün ve para cezası

Eskişehirspor taraftarları Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen bir maçlık cezanın şokunu yaşanıyor. Göztepe maçında çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle maraton alt ve üst tribünde yer alan taraftalara ceza verildi . Buna göre Göztepe maçında maraton alt ve üst tribünde yer alan taraftarlar Adana Demirspor maçında tribünde olmayacak. Ayrıca kulübe 15 bin TL para cezası da verildi.
 
TAHKİME GİDİLECEK

PFDK’nın kararının açıklanmasının üzerine harekete geçen Eskişehirspor yönetimi, gerekli savunmaları ivedilikle  hazırlayarak tahkime gidecek.Tahkimin kararı onaması halinde cezalı olan taraftarlar Adana Demirspor ile oynanacak karşılaşmada tribünlerdeki yerini alamayacak. Tahkimin kararı bozmaması halinde cezalı taraftarlar ligin 27’nci haftasında Yeni Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Adana Demirspor maçında tribünde olmayacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi