Bu sefer yüzümüz gülecek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bu sefer yüzümüz gülecek
A
a

Ligdeki 6 haftalık galibiyet hasretine Göztepe karşısında nokta koyan Eskişehirspor bu sefer deplasmandaki hasretine son vermek istiyor.

Sütiş Eskişehir
Şimşekler ligde oynadığı son 4 deplasman maçından da galibiyet yüzü göremedi.

4 maçtır kazanamıyoruz

TFF. 1. Lig’in 25’inci haftasında Göztepe’yi sahasında 4-0’lık skorla mağlup ederek ligde üçüncü sıraya yükselen Es Es bu maçla  6 maçlık galibiyet hasretine son vermişti. Kırmızı Şimşekler bu sefer deplasmandaki galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor. Eskişehirspor, ligin ikinci yarısında oynadığı son 4 deplasmandan maçından galip gelemedi.

En son 23 Aralık’ta

Siyah Kırmızılı ekip ligdeki son deplasman galibiyetini 23 Aralık 2016’da Gaziantep Büyükşehir Belediyesi karşısında almıştı. Şimşekler o maçı Erkan’ın penaltıdan attığı golle kazanmayı başarmıştı. Bu maçın ardından sırasıyla Şanlıurfa, Elazığspor, Boluspor ve Giresunspor ile karşılaşan Es Es bu maçların hepsinde berabere kaldı.

Galibiyete inanıyorlar

Ligin 26’ncı haftasında Bandırma’nın konuğu olacak olan Eskişehirspor, deplasman fobisini bu maçta bitirmek istiyor. Milli arayı oldukça verimli geçiren Kırmızı Şimşekler kritik mücadeleye oldukça iyi hazırlandı. Teknik Direktör Mustafa Denizli önderliğinde çalışan Siyah Kırmızılılar şampiyonluk yolunda kritik bir engeli daha aşmaya inanıyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi