Bu sinerji hiç bitmesin

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bu sinerji hiç bitmesin
A
a

Göztepe galibiyetiyle milli araya moralli giren Eskişehirspor, Bandırmaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Güzel bir sinerji yakalayan Siyah Kırmızılı ekipte yüzler gülüyor.

Sütiş Eskişehir
Denizli önderliğinde

TFF 1. Lig’in 26’ncı haftasında Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor kritik maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Siyah Kırmızılı ekipte yapılan antrenman oldukça keyifli geçti. Teknik Direktör Mustafa Denizli önderliğinde çalışan Es Es’te futbolcuların moralli olmasının yanı sıra hırslı olmaları ise dikkatlerden kaçmadı.

Keyifli geçti
Koşu ve ısınma turlarıyla başlayan antrenman kafa topu çalışmasıyla devam etti. Bu çalışmada da yer alan Mustafa Denizli talebeleriyle birlikte kafa topu oynadı. Oldukça çekişmeli geçen kafa topu çalışmasında kazanan ekipler bir hayli mutluluk yaşadı. Siyah Kırmızılı ekip şut çalışmasıyla günü noktaladı.

Boffin tamamlayamadı
Gerçekleşen antrenmana tüm takım katıldı. Ancak ilerleyen dakikalarda sağ kalçasında ağrı hisseden kaleci Ruud Boffin çalışmayı tamamlayamadı. Boffin’in tedavisine hemen başlanırken Belçikalı filebekçinin bugün yapılacak antrenmanda yer alması bekleniyor. Ayrıca Mustafa Denizli bugün saat 11.00’de basın toplantısı yapacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi