Bugün hata yapma günümüzdü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bugün hata yapma günümüzdü
A
a

Teknik Direktör Mustafa Denizli, "Bugün hata yapma günümüzdü" dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor, TFF 1. Lig'in 27. haftasında evinde karşılaştığı Adana Demirspor'a 4-2 mağlup oldu. Bu mağlubiyet ile Mustafa Denizli, Eskişehirspor'un başında çıktığı 7. maçta mağlup oldu. Denizli'nin takımı ilk 4 maçında berabere kalırken, son 2 karşılaşmadan ise galip ayrılmıştı. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Bugün, belki maç öncesi düşüncelerimizde olmayan bir tabloyla karşılaştık. Evimizdeki mağlubiyeti bir çok faktöre bağlayabiliriz ama ben takımımızla ilgili söyleyeyim. Bugün hata yapma günümüzdü. Bu hataları yaptık. Esasında oyuna iyi başladık. Olabilecek pozisyonları oluşturmaya çalıştık, olmadı. Bu mağlubiyet bizim hesaplarımızı bir veya iki hafta geciktirir. Onun dışında çok bir şey söylemek istemiyorum. Bizim adımıza yaşanmış kötü bir gün oldu. Ama düşüncemizden herhangi bir sapma asla olmayacaktır. Bu konuşmaları maçın skoru ile ilgili söylemiyorum. Tabii ki kazansaydık da aynı şeyleri söyleyecektik. Yaptığımız hesaplar belki 1-2 hafta şaşar. Kadroyu da önümüzde çok net görüyoruz. Bu hataları da bundan sonra yapmamak için tüm çabamızla çalışacağız" şeklinde konuştu.

Adana Demirspor, zorlu Eskişehir deplasmanında güldü
TFF 1. Lig'in 27. haftasında Eskişehirspor ile karşılaşan Adana Demirspor, sahadan 4-2 galip ayrıldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Yardımcı Antrenörü Çağdaş Mavioğlu, iyi oyunlarını skora yansıttıklarını söyledi. 
Zorlu bir deplasmandan galibiyetle dönen Adana Demirspor'da yüzler gülüyor. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Yardımcı Antrenör Çağdaş Mavioğlu ise, galibiyeti rahatsızlanan başkanlarına hediye ettiklerini söyledi. Oyuncuların inanç ve dirençle maçı devam ettirdiklerinden bahseden Mavioğlu, "Geçen haftalarda da, geçen haftaki söylemimizde de, aynı şeyleri söyledik. İyi oynuyoruz, bir türlü 3 puana yansıtamıyoruz diyorduk. Kaybettiğimiz maçlarda da galibiyete yakındık. Bugün, her zaman olduğu gibi, yine pozisyon bulacağımıza ve pozisyon vermeyeceğimize inanıyorduk. Nitekim 2-0 öndeyken, 2-2'ye geldi maç. Fakat yine bir inanç ve direnç göstererek maçı 4-2'ye getirme becerisini karakterli ve hırslı oyuncular gösterdiler. Ayrıca bu talihsiz günlerde, skor elde edemediğimiz günlerde bizi yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür ediyoruz. Buraya yaklaşık bin 300 kişi gelmişler. Hepsine ayrıca teşekkür ediyoruz. Başkanımız rahatsızdı. Kendisi de burada olup, bu heyecanı bizimle birlikte yaşamak isterdi. Kendisine acil şifalar diliyoruz, galibiyeti ona hediye ediyoruz" dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Metin 9 Nisan 2017 21:15

Alpay hoca tecrubesizdi.mustafa hoca kurt ama digerleride cakal daha dikkatli oynamaliyiz.futbol terimidir forvert mac kazandirir savunma sampiyon yapar. Insallah sezon sonu gulen biz oluruz.

0 0 Cevap Yaz
ibrahim 9 Nisan 2017 08:49

2 maç sonra bırakıp kaçmazsın inşallah mustafa hoca

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi