Büyük çekişme yaşanmıştı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Büyük çekişme yaşanmıştı
A
a

Kırmızı Şimşekler,ligin ilk yarısında konuk olduğu Manisaspor karşısında 3-1 öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamamış ve son dakikalarda yediği gollerle 3-3 biten karşılaşmada 1 puanla yetinmek zorunda kalmıştı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Hedef 3 puandı
Eskişehirspor’un sezonun ilk yarısında 10 Eylül 2016 tarihinde Manisa’da   oynadığı karşılaşma tam bir gol düellosu şeklinde geçti. Maça mutlak 3 puan hedefiyle başlayan Kırmızı Şimşekler Semih’in henüz oyunun 1. dakikasında attığı golle öne geçti. Ancak   Manisaspor’un Bulgar futbolcusu Dimov’un 42’deki golüne mani olamayınca soyunma odasına 1-1 beraberlikle girdi.
 
Son dakikalar bitmedi  
Karşılaşmanın ikinci yarısı tam bir gol düellosu şeklinde geçti.  Ofoedu 56’da Eskişehirspor’u 2-1, 80. dakikada yine Ofoedu penaltıdan Es Es’i 3-1 galip duruma geçirdi. Maçın bu skorla biteceği tahmin edilirken oyunun son 10 daikasında yapılan savunma hataları maça damgasını vurdu.  70’de oyuna giren Eneramo 84. dakikada durumu 2-3 yaptı. 82’de oyuna giren Mertan ise 86’da bir gol daha atınca maç 3-3 beraberlikle sonuçlandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi