CADDEYİ KAPATTI DOMATES EKECEK

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç CADDEYİ KAPATTI DOMATES EKECEK
A
a

Samsun'da Gençlik Caddesi üzerindeki yolun kendi arazisi olduğunu Tapu ve Kadastro Müdürlüğü ekiplerine ölçüm yaptırarak tespit ettiren 64 yaşındaki İbrahim Akbulut, daha önce tek yön olarak kapattığı yolun diğer yönünü de kepçeyle toprak dökerek kapattı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Samsun'un İlkadım İlçesi'nde oturan evli ve 2 çocuk babası İbrahim Akbulut, 6 Mayıs 2014’te Gençlik Caddesi üzerindeki yolun bin 557 metrekarelik bölümünün kendisine ait olduğunu öne sürerek ölçüm yaptırdı. Hiçbir kamulaştırma yapılmadan arazisinin Büyükşehir Belediyesi tarafından alındığını ve yol yapıldığını öne süren Akbulut, 2 gidiş 2 geliş olmak üzere 4 şeritli yolun 2 şeridini toprak döküp, kazık çakarak trafiğe kapattı.



Geçen zaman içerisinde konu ile ilgili olarak kimsenin kendisiyle görüşmediğini ve herhangi bir olumlu gelişme yaşanmadığını iddia eden İbrahim Akbulut, bugün kepçe ile toprak dökerek yolun diğer iki şeridini de trafiğe kapattı.

Öte yandan yolun kapanması nedeniyle Gençlik Caddesi'ni kullanan 1 nolu dolmuş hattının da güzergahı değişmek zorunda kaldı. Bugün caddenin tek şeridini kullanmak isteyen vatandaşlar yolun kapandığını görünce büyük şaşkınlık yaşadı.



Tapulu arazisinin hiçbir bedel ödenmeden büyükşehir belediyesi tarafından alınıp yol yapıldığını söyleyen İbrahim Akbulut, “Bu alanda 5 bin 920 metrekare tapulu arazim var. Büyükşehir belediyesi tarafından bunun bin 550 metrekaresi 10 yıldır yol olarak kullanılıyor. Hiçbir bedel ödenmedi. Yasal olmayan şekilde arazimize yol yapıldı. Tek yönlü olarak kapatmıştım. Ancak en azından tek şerit olarak çalışsın dedim ama nereye kadar böyle gidecek. Ben de şimdi tamamını kapattım. Burası bizim tapulu arazimiz. Burası önceden sebze bahçesiydi. Yine sebze bahçesi yapacağım. Bizim başka gelirimiz yok. Bizim mağduriyetimizi herkes biliyor herkes de bana hak veriyor. Herkes ‘Haklısın, hakkını ara’ diyor” dedi.
Kaynak : Cnntürk
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi