Çatlasalar da patlasalar da!..

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Çatlasalar da patlasalar da!..
A
a

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, ''Seçim meydanlarına çıkıyorlar sabah Kılıçdaroğlu, öğlen Kılıçdaroğlu, ikindi Kılıçdaroğlu. Ya arkadaşlar başka derdiniz yok mu sizin? Ben olmasam onlar miting de düzenlemeyecekler. İstiyorlar ki onlara cevap vereyim. Çatlasalar da patlasalar da onlara cevap vermeyeceğim'' dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir Gönen'de partisinin ilçe binası açılışında konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:
''Sandığa giderken hepimizin düşünmesi lazım. Bunun bir parti ile seçimle ilgisi yok bu bir demokrasi itibar meselesi. 80 milyonu tek adama teslim edecek miyiz? 80 milyon aklı tek adamın aklına teslim edecek miyiz? Hayır diyeceğiz çünkü atalarımız dedelerimiz bize akıl akıldan üstündür dediler. Şimdi deniyor ki 80 milyona gerek yok bütün yetkileri bir kişiye verelim o istediği gibi memleketi yönetsin. Bunun A partisi ile B partisi ile ilgisi yok. Herhangi bir partinin üyesi olan veya hiçbir partinin üyesi olmayan 80 milyon vatandaşıma sesleniyorum sandığa gideceğiz hayır oyunu kullandığımız zaman bu ülkeye en büyük hayrı yapacağız. Mustafa Kemal Atatürk de tek adamdı diyorlar, asla ve asla tek adamlığa soyunmadı. Erzurum Sivas kongrelerinde tek adam değildi. Mustafa Kemal Atatürk herkesin önderiydi. Tek adama yetki verirsek hiç kimsenin can ve mal güvenliği olmaz.


''BEN OLMASAM ONLAR MİTİNG DE DÜZENLEYEMEYECEKLER''

Seçim meydanlarına çıkıyorlar seçim meydanlarında bakıyorum sabah Kılıçdaroğlu, öğlen Kılıçdaroğlu, ikindi Kılıçdaroğlu ya arkadaşlar başka derdiniz yok mu sizin? Anayasa değişikliğini neden anlatmıyorsunuz millete? Şu kanaate vardım ben olmasam onlar miting de düzenleyemeyecekler. Ben olmasam onlar miting de düzenlemeyecekler. İstiyorlar ki onlara cevap vereyim. Ben millete söz verdim hiçbir zaman kısır çekişmelerin içine girmeyeceğim çatlasalar da patlasalar da onlara cevap vermeyeceğim.


''YETKİSİ ALINMIŞ PARLAMENTO GÜÇLÜ PARLAMENTO DEĞİLDİR''

Yetkisi alınmış parlamento güçlü parlamento değildir. Sandığa güle oynaya gideceğiz hayırlı bir iş için gideceğiz. Birlikte huzur içinde yaşamak için onur içinde yaşamak için... Deniyor ki bu anayasa değişikliği gelirse istikrar gelecek. Sanki 15 yıldır bu ülkeyi başkası yönetiyor. 15 yılda hangi kanunu çıkaramadınız siz? Millete anlattıkları tek konu var o da benim.''
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
goll 14 Nisan 2017 09:14

bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye istediğin kadar söyleme

0 1 Cevap Yaz
m ali 13 Nisan 2017 16:32

aman ha cevap verme sen cevap verince sapıtıyorsun

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi