Cebinizdeki Spotify'a dikkat: Zam geliyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Cebinizdeki Spotify'a dikkat: Zam geliyor!
A
a

Spotify kullanıcılarını yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşanıyor. Şirket, abonelik fiyatlarında yapacağı zamlarla adete gündeme oturdu. İşte Spotify uygulamasına gelecek zamlar...

Sütiş Eskişehir

Çevrim içi müzik platformu Spotify, abonelik fiyatlarında değişikliğe gideceğini duyurdu. Şirket, müzik akış hizmetine eklediği sesli kitapları finanse etmek için abonelik ücretlerini artırmaya hazırlanıyor. Gelecek dönemde, abonelik fiyatlarının 1 ila 2 dolar arasında artması bekleniyor.

Dünya genelinde Spotify abonelik ücretlerine zam!

Spotify, sesli kitap akışının maliyetini dengelemek amacıyla abonelik fiyatlarını revize ediyor. Bu kararın bir sonucu olarak, dünya genelinde abonelik ücretlerinde artış yaşanması öngörülüyor.

Şirketin Nisan ayı sonuna kadar beş ülkede, İngiltere, Avustralya ve Pakistan da dahil olmak üzere abonelik fiyatlarını artıracağı belirtiliyor. Ayrıca, ilerleyen dönemlerde ABD'deki Spotify kullanıcılarının da fiyat artışlarıyla karşılaşabileceği ifade ediliyor.

​Spotify'ın yeni abonelik planı: "Temel Katman" 

Spotify, bu fiyat artışıyla birlikte yeni bir abonelik planı olan "Temel Katman"ı da duyurdu. Bu plan, premium planın mevcut 11 dolarlık aylık fiyatı karşılığında sadece müzik ve podcast'ler sunacak. Sesli kitaplar bu plan içinde yer almayacak ve kullanıcılar, sesli kitaplar için ayrıca ödeme yapacaklar.

Bu fiyat artışı, Spotify'ın son bir yıl içinde gerçekleştirdiği ikinci zam olacak. Özellikle 2011-2023 döneminde hiçbir fiyat artışı yapmayan Spotify, şimdi abonelik ücretlerinde değişikliğe gitme kararı almış bulunuyor.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi