ÇELİK PERSONEL İLE BAYRAMLAŞTI

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ÇELİK PERSONEL İLE BAYRAMLAŞTI
A
a

Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Ramazan Bayramı münasebetiyle valilik personeli ile bayramlaştı. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Valilik Salonu’nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, Vali Azmi Çelik, Vali Yardımcıları Bekir Şahin Tütüncü, Ömer Faruk Günay, Cafer Yıldız, Ali Çetin, Ferhat Çağlar, Günhan Yazar, İsmail Küreci, Ali Muhittin Varol, Şakir Erden, Mesut Kesen, birim amirleri ve personel katıldı.

Tüm personelle tek tek bayramlaşan Vali Çelik, Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını diledi. Ülkemizin önemli bir süreçten geçtiğini belirten Vali Çelik, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birlik içerisinde olmamız gerektiğini savundu. Manevi duyguların yüksek olduğu Ramazan ayının sonuna gelindiğini bildiren Vali Çelik, “Önümüzdeki günlerde hep birlikte Ramazan Bayramı’nın sevincini yaşayacağız. Sevinmek kadar sevindirmenin de önemli olduğu bayramlarda, kimsesiz, hasta ve yaşlılarımızı da ziyaret ederek onların gönlünü alalım” diye konuştu.

Tüm personelin mübarek Ramazan Bayramını kutlayan Vali Çelik, üzüntülerin yerini sevinçlerin almasını, kardeşlik ve dostluk bağlarının daha çok canlanmasını, birliğimizin daha da güçlenmesini isteyerek, tüm personelin aileleriyle birlikte huzurlu bir bayram geçirmelerini diledi.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi