Ceyhun Yılmaz Eskişehir'e geliyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ceyhun Yılmaz Eskişehir'e geliyor
A
a

Komedyen, oyuncu, radyo ve televizyon programcısı olan Ceyhun Yılmaz, “Sosyal Medya Nasıl Kullanılmaz?” isimli söyleşisini gerçekleştirmek üzere Sosyal Medya Kulübü (SMK) katkılarıyla Anadolu Üniversitesine geliyor. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Anadolu Üniversitesi bünyesinde çalışan Sosyal Medya Kulübü, yaptıkları etkinliklerle öğrenciler üzerinde sosyal medya farkındalığı oluşturmayı hedefliyor. Bu doğrultuda çalışmalar yürüten ekip, ilk etkinliklerinin çalışmalarını tamamladı. Sosyal medya hesapları 1 milyonun üzerinde takip edilen Ceyhun Yılmaz’ı Eskişehir’e getirmek için çabalayan kulüp üyeleri, Twitter üzerinden 3 binin üzerinde paylaşım yaptı. Kısa sürede olumlu geri dönüş alan kulüp üyeleri, etkinlik için çalışmalarına hız kazandırdı.

22 Kasım Salı günü saat 12.00 - 14.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan “Sosyal Medya Nasıl Kullanılmaz?” söyleşisinin davetiyeleri, Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü’nde yer alan Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK), Merkez Kütüphane, Eğitim Fakültesi ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin (İİBF) önünde kurulan stantlardan ya da kulübün sosyal medya hesaplarından elde edilebilecek. Öte yandan etkinliğe Eskişehir Osmangazi Üniversitesi öğrencilerinin de katılabileceği bildirildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi