Corona virüs ile ilgili flaş iddia! 'Okullarda ara tatil uzatılacak'

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Corona virüs ile ilgili flaş iddia! 'Okullarda ara tatil uzatılacak'
A
a

Corona virüs (COVİD-19) dünyayı tehdit etmeye devam ediyor. Şu an Türkiye'de virüsün yayıldığı ile ilgili herhangi resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak son iddialara göre MEB bu salgın ile ilgili bir tedbir alma yoluna gidecek.

Sütiş Eskişehir
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ilk kez bu eğitim-öğretim döneminde 4 tatilli eğitim sürecini başlattı. Mevcut 15 tatil ve yaz tatiline 2 ara tatil daha eklendi. Birinci ara tatilin ardından Nisan ayında 2. ara tatil yapılacak. İşte bu tatille ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı.

İddialara göre corona virus (COVİD-19) tehdidi sebebiyle 2. ara tatil döneminde okullar bir hafta erken tatile girecekve ara tatil iki hafta olacak.

Bu iddia mebpersonel.net internet sitesinde gündeme getirildi. İşte haberin detayları:

MEB tarafından açıklanan takvime göre 2. ara tatil 6-10 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Fakat koronavirüs dünya genelinde hızla yayılıyor ve sınırlarımıza kadar dayandı. İran'da koronavirüs nedeniyle ölenlerin sayısı hızla artarken; diğer komşumuz Yunanistan'da da vakalar görülmeye başladı. Virüs hızla etrafımızı sararken 2. ara tatil ile ilgili bir iddia ortaya atıldı.  İddiaya göre koronavirüs ve benzeri virüslerin yayılmaması adına 2. ara tatil öne çekilip 2 haftaya çıkarılacak. Yani iddiaya göre 16 Mart'ta ara tatil başlayacak ve 27 Mart'a kadar devam edecek. Okullar 30 Mart'ta tekrar açılacak. Bu sayede virüslerin yayılmasının da önüne geçilecek.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi