Cumhurbaşkanı Eskişehir'e geldi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Cumhurbaşkanı Eskişehir'e geldi
A
a

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenini gerçekleştirmek ve halka hitap etmek üzere Eskişehir’e geldi. 

Sütiş Eskişehir
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekileri taşıyan uçak, saat 13:12’de Eskişehir 1. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı’na indi. Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, milletvekileri ve Eskişehir Valisi Azmi Çelik’in karşıladığı Erdoğan, buradan kara yoluyla cuma namazını kılacağı camiye hareket etti. 

Eskişehirli kadınların Erdoğan sevgisi

Eskişehir'de toplu açılış programına katılıp ardından Eskişehirli vatandaşlara seslenecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kadınlar miting alanını doldurmaya başladı. 
Bugün Cuma namazının ardından Vilayet Meydanı'nda vatandaşlara seslenecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan için Eskişehirli vatandaşlar meydana gelmeye başladı. 14:30'da başlaması beklenen mitingden saatler önce alanı dolduran vatandaşlar, Erdoğan'a olan sevgilerinden bahsettiler. 7'sinden 77'sine her yaş grubundan oluşan kadınlar ise mitinge yoğun ilgi gösteriyor.

Erdoğan'ı beklerken kar sürprizi

Eskişehir'de vatandaşlara seslenecek olan Cumhurbaşkanını dinlemek üzere Vilayet Meydanı'na gelen binlerce vatandaş, sürpriz bir şekilde başlayan kar yağışına rağmen alanını doldurmaya devam ediyor. 
Toplu açılış programı ve halka hitap etmek üzere Eskişehir'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cuma namazı sonrası Vilayet Meydanı'na gelmesi bekleniyor. Meydanı binlerce Eskişehirli doldururken, aniden kar yağışı başladı. Zaman zaman fırtına şeklinde etkili olan ve hava sıcaklığının da düşmesine yol açan kar yağışına aldırmayan Eskişehirli vatandaşlar, yağışa aldırmadan meydanda Cumhurbaşkanı'nı beklemeye devam ediyor. Her geçen dakika meydandaki doluluk da artıyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi